Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Merhaba ben allods u sildim fakat geri dönmeyi düşünüyorum ilk sorum şu geri dönmeye değer mi ? 2. sorum ise oyunda özellikle novograd ve bg da çok kasma oluyordu ki bilgisayarımın özellikleri tavsiye edilen özelliklerde
Oyunu tekrar denemen sana hiçbir şey kaybettirmez. Allods Online'ın muhteşem dünyasını yeniden keşfetmeni öneririm, pişman olmayacaksın
Zamanımın azlığından dolayı p2w olanı oynasam acaba bir miktar maddi çıktıyla biraz daha dengeleyebilir miyim ya da direk ücretli olanda başlasam daha mı avantajlı olur hiçbir fikrim yok. Gündüzleri çalıştığı için ancak akşamdan akşama oyuna kısıtlı vakit ayırabilecek olan bir oyuncuya siz hangi sunucuyu önerirsiniz? Ayrıca sunucu yanında taraf ve sınıf önerilerinize de açığım
Quoted
p2p yi göm![]()
impi göm
cashcileri göm
bi üsttekini göm![]()

This post has been edited 1 times, last edit by "Jaxis" (Mar 2nd 2019, 7:43pm)
Yeni güncelleme ile steam hesabı olanlar oyuna giremiyor, oyunda oyuncu azalması oldu olmaya da devam edecek gibi