This post has been edited 19 times, last edit by "kRecoiL" (Apr 13th 2015, 3:15pm)
Adrenalin Bağımlılığı Gelişim Aşaması sayesinde,
Adrenalin Vızıltısı yeteneğinin yenilenme süresini %4/8/12 azaltır. Adrenalin Vızıltısı etkinken yakın dövüş saldırılarının yenilenme süreleri %10/20/30 azalır.
Bağlılık. Çetin Ceviz etkisi altındaki karakter, %33/66/100 olasılıkla Çetin Ceviz oluşturma imkanına sahip olur.
Atlet. Çelik Direnç, etkin olduğunda, 2 saniyede bir karakterin azami sağlığının %1/2/3 oranında yenileniyor.
Kır yeteneğinin yenilenme süresi % 10/20/30 ve etki süresi %7/14/21 azaltıldı.
Sadece Bir Sıyrık Gelişim aşamaları artık bir kalkanınız olmasa bile Çelik Direnç'i artırıyor.
Hayat Seçimi yeteneğinin yenilenme süresi %50 azaltıldı. Hayat Seçimi ve
Yaşam İradesi artık %50 daha az dövüş avantajı gerektiriyor.
Görerek Atış artık her kullanıldığında dövüş avantajını +10 artırıyor.
Yüksekten Uçuş gelişim aşamasının verimliliği artırıldı; artık düşmanları havaya fırlatmak yerine onları 2 saniyeliğine yere seriyor. Her zıplama yapan grup üyesi başına Ezici Vuruş'un yere sermesi %30 ve verdiği zarar %10 artıyor. This post has been edited 12 times, last edit by "kRecoiL" (Apr 13th 2015, 6:33pm)
This post has been edited 11 times, last edit by "kRecoiL" (Apr 13th 2015, 6:42pm)
Güçlü Saldırı ve
Eksiksiz Saldırı (3) :
Tam İsabet Gelişim aşaması ile verdiği zararı %15 artırdım.
Şanslı Gelişim aşaması ile %15 kritik vurma ihtimalini artırdım.
Depar (3) : Hedefe doğru hareket eder ve 2 saniye onu yere serer.
Sokak Dövüşçüsü Gelişim Aşaması ile hedefin yerde kalma süresini 6 saniyeye çıkarttım.
Karşı Konulmaz Kuvvet Gelişim Aşaması ile kontrol büyülerine ve etkilerine karşı bağışıklık kazandık.
Ölümcül Darbe ve
Ezici Vuruş (3) : Yakın dövüş saldırısıdır. 50 dövüş avantajı tüketir.
Kıyım gelişim aşaması ile kritik zarar verme ihtimalini %15 artırdım.
Katil Doğan gelişim aşaması ile %15 verilen hasarı artırdım.
Kesici Darbe (2) : Savaşçının dövüş avantajı üretmesini sağlayan seri bir yetenektir.
Aldatmaca gelişim aşaması ile yeteneğin harcadığı enerjiyi %45 azalttım.
Çetin Ceviz (2) : Ölümcül bir darbe alınması, bütün kontrol etkilerini siler,
Hayat arzusu Gelişim aşaması sayesinde Çetin Ceviz %20 daha hızlı yenilenecek.
Yaralanma (1) : PvE, PvP karışık talent demiştim. Dolayısıyla astralde boss keserken olur da tank arkadaşınızın başına bi iş gelirse bossu bir müddet göğüslemenize yardımcı olacaktır. Zulüm yeteneği ile boss'u kendinizde tutmaya devam edebilirsiniz. PvP de ise takım arkadaşınızın zor durumda kaldığını gördünüz, düşmana uygulandığı taktirde bir müddet sizden başkasını hedef alamayacaktır. Arkadaşınız ise rahat bir nesef alacaktır. 
Sağlam Tekme (3) : Rakibe tekme atarak onu %50 olasılıkla yere serer.
Sokak Dövüşçüsü Gelişim Aşaması ile yeteneğin yere serme oranını %100e çıkarttım. Yeteneğin yenilenme süresini kısaltmak için 3 puan verdim. Bu sayede seri kullanarak daha fazla yere serme etkimiz olacaktır.
Yıkıcı Hücum (2) : Yakın dövüş saldırısıdır. Sadece yere serilmiş düşmanlar üzerinde kullanılabilir. 20 dövüş avantajı üretir. Seri bir şekilde dövüş avantajı kazanmamızı sağlar. Hasarı azımsanmayacak kadar iyidir.
Kemik kıran Gelişim aşaması ile %15 verilen zararı artırdım.
Kroşe (1) : Yakın dövüş saldırısıdır. Düşmanın hareket hızını %50 azaltır. Yenilenme süresi 3 saniye olduğundan seri şekilde kullanılabilir. Bu yüzden 1 yetenek puanı yeterlidir.
Adrenalin Vızıltısı (3) : Enerji 15 saniyeliğine %100 daha hızlı yenilenir.
Adrenalin bağımlılığı gelişim aşaması sayesinde güçlü saldırı, eksiksiz saldırı, yıkıcı hücum, ölümcül darbe, ezici vuruş, doğrama, ikili yeteneklerimiz %20 daha hızlı yenilenir. Bu da demektir ki savaşçımızın kazandığı yüksek saldırı hızı sayesinde ardı arkası kesilmeyen darbelere hazır olun. 
Yabani Aurası III (3) : Zırhımızı %30 azaltıp takım arkadaşlarımızın ve kendimizin verdiği Fiziksel hasarı %15 artıran pasif bir yetenektir. Hemen moralinizi bozmayın.
Kontrollü öfke Gelişim aşaması ile kaybettiğimiz %30 zırhı geri kazanıyoruz. 
Boğa Vuruşu (1) : Rakibi 15 metre geri püskürtür ve yere yığar. Fazladan sersemletme göz çıkartmaz. Bu yetenek ile düşmanı takım arkadaşlarınızın arasına gönderebilirsiniz. Bir anda hedef haline gelecektir. This post has been edited 6 times, last edit by "kRecoiL" (Apr 13th 2015, 3:12pm)
Fırıldak (3) : 7 Metre çapı içindeki tüm düşmanlara her saniye hasar verir. Savaşçımızın hareket hızını %50 azaltır.Toplu katliamlarda oldukça etkili bir yetenektir.
Deşici Savaşçı Gelişim aşaması ile etkinin çapını +3 metre artırdım artık 10 metre çapı içindeki tüm düşmanlara hasar verebiliyoruz.
Kıyım gelişim aşaması ile %15 kritik ihtimalini artırdım.
Katil doğan gelişim aşaması ile %15 verilen hasarı artırdım.
Gerçeklenen saldırı (2) : 8 saniye boyunca her saniye 10 dövüş avantajı üretir . Bedavadan dövüş avantajı daha ne isteriz. 
Destansı Kuvvet (2) : 30 Saniyeliğine 6 kademe destansı kuvvet kazanırsınız. Sağlam tekme, kroşe, güçlü saldırı, eksiksiz saldırı yeteneklerini her kullandığınızda etkinin 1 kademesini harcarsınız. Bu yetenekler ek zarar verir ek etkileri de vardır. Bunlar :
Sağlam Tekme : Hedefi 15 metre geri püskürtür.
Kroşe : Hedefi bir süre yerine sabitler.
Güçlü Saldırı ve
Eksiksiz Saldırı : Hedefte derin yara açarak etkinin her kademesi için 3 saniyelik kanama verir. This post has been edited 3 times, last edit by "kRecoiL" (Apr 13th 2015, 3:15pm)
Delici saldırı : Yakın dövüş sırasında düşmanı yere serer ve 5 saniyeliğine sersemletir. Yenilenme süresi 30 saniyedir. 40 dövüş avantajı tüketir.
Zayıflık Göstergesi : Korku etkisinin süresini %25 kısaltır.
Kafein : Yavaşlatma etkisinin süresini %25 kısaltır.
Taş kafa : Sersemletme etkisinin süresini %25 kısaltır.
Deşici savaşçı : Çift el silahlarla verilen zararı %4
Dize atış : Yay kullanarak yapılan saldırıdır. Hedefin hareket hızını %50 azaltır.
Çabukluk : Tek hedefe verilen her başarılı saldırı bize hareket hızı kazandırır. 7 saniyeliğine %10 artış. 3 kereye kadar birikir.
Sadece bir sıyrık : Çelik direnç azami sağlığın %56 sı
Aşağıda bekle : Düşen bir düşman yerden kalktığında ısıtılmış etki kazanırız. Bu etki her saniyede 10 dövüş avantajı üretir. Arkadaşlar bu yetenek hızlı dövüş avantajı kazanmamız için çok önemlidir.
savaşçının yolu gelişim aşamalarını açmadım. Çünkü Adrenalin vızıltısı yeteneğimizin yenilenme süresini oldukça düşürdük ve saldırı hızı elde ettik. Adrenalin vızıltısı bekleme süresindeyken Normal Konsantrasyon iksiri kullanarak enerjinizin hızlı yenilenmesini sağlayabilirsiniz. This post has been edited 7 times, last edit by "kRecoiL" (Apr 13th 2015, 3:35pm)
Siper : Darbeleri bloke etme olasılığı 8 saniye boyunca %50 artar. En önemli tank yeteneğimizdir.
Özel koruma : Bir grup üyesine %25 daha az tehlike oluşturan bir etki vererek ölümden koruma sağlar. Grup üyesi öldüğü taktirde çetin ceviz kabiliyetini koruyucu yerine grup üyesi kullanır. Bu yetenekte kendi çetin cevizimizi arkadaşımıza devrediyoruz. Eğer ikimizde de çetin ceviz olmasını istiyorsak
Bağlılık gelişim aşamalarını açmalıyız. Takım arkadaşımızı korumak için oldukça etkili bir yetenektir.
Gladyatör : Tek elli silah hasarı %20 artar.
Aşağıda Bekle : Düşman yerden kalktığında 3 saniye boyunca her saniyesinde 10 dövüş avantajı üretir.
Kalkan Darbesi : Düşmanı yere seren kalkan vuruşu. Sadece kaçma,savuşturma,bloklama yapıldığında aktif olur.
Mahir Kalkan : Kalkan Darbesi'nin zararı %20 artar. Yenilenme süresi 3 saniye kısalır. Amacımız Kalkan Darbesi'nin yenilenme süresini azaltarak daha fazla yere serme etkisi kazanmak.
Aşağıda Bekle gelişim aşaması sayesinde dövüş avantajı da kazanacağız.
Sağlam Tekme : %50 olasılıkla rakibi yere serer. 10 birim dövüş avantajı üretir. Dövüş avantajı üretmek için gereklidir. Yere serme başarılı olduğu taktirde
Aşağıda Bekle gelişim aşaması sayesinde daha fazla dövüş avantajı elde edeceğiz.
Karşı Saldırı : Gelen darbe bloke edildiğinde 10 birim enerji kazanırız. Sadece 2 saniyede bir kez kullanılır.
Müdafaa ustası : Kalkanın koruma olasılığı %15 artar.
Bilek büyüye karşı : Artık büyüleri kalkanla savuşturabiliyoruz !!
Atlet :
Kır yeteneğinin etki etme süresini ve yenilenme süresini azaltır. 2 saniyede bir karakterin azami canının %3ünü yeniler.
Yaşama iradesi : Çelik direnç etkisini 10 saniye boyunca azami canın %6 sı kadar sürekli yeniler. 15 dövüş avantajı tüketir.
Zulüm yeteneğinizin açık olmasına dikkat ediniz.
Hayat Seçimi yeteneğiyle sürekli yenileyin. Direncinizin yok olmasına yakın durumlarda
Kır yeteneği ile yeniden etkinleştirin. Çelik direnciniz yenilenme aşamasındayken
Siper yeteneğinizi kullanmanız oldukça faydalı olacaktır.
Fırıldak yeteneğimizi fazla kullanmaktır. Dövüş Avantajı her 65'e ulaştığında kullanın.
+
+
+
+
+
+
Kalkan Darbesi ve
Siper yeteneklerini ne zaman basacağınızı siz belirleyin.
+
+
+
+
+
+
+
+
+
This post has been edited 39 times, last edit by "kRecoiL" (Apr 13th 2015, 6:51pm)
Meleke,
Vahşet,
Canlılık yüksek tutulmalıdır.
Canlılık yüksek tutulmalıdır.
Mukavemet olabildiğince yüksek tutulmalıdır. Aksi taktirde açık yara etkisi alırsınız. Bu etki 5 kademeye kadar birikir . Aldığınız şifa oranı açık yaranın büyüklüğüne bağlı olarak ciddi miktarlarda düşecektir.
Meleke,
Vahşet,
Metanet,
İrade,
Canlılık. Dengeli şekilde yüksek tutulmalıdır. Melekenizin diğerlerine oranla daha yüksek olmasına dikkat ediniz. This post has been edited 4 times, last edit by "kRecoiL" (Apr 13th 2015, 3:33pm)
Gerçeklenen Saldırı yeteneğini kullanarak elde ettiğimiz
Hayat Seçimi yeteneğini sürekli kullanarak çelik direnci yenilemek.
Taş Duvar ve
Söz Kalkanı oldukça etkili olacaktır.
Dize Atış yeteneği ile rakibinizi yavaşlatın. Ardından
depar atarak yanına gidin. Hatırlarsanız bazı gelişim aşamalarıyla depar yeteneğimizi oldukça güçlendirmiştik.
kroşe ile rakibin yavaşlama etkisi altında kalmasını sağlayın. Kombonuzu yapın.
Çabukluk gelişim aşaması sayesinde rakibe her başarılı vuruş yaptığınızda hareket hızı kazanırsınız. Bu sayede rakibi kovalamak çok daha kolay olacaktır.
ölümcül hız yeteneği bu konuda işinizi görecektir.This post has been edited 8 times, last edit by "kRecoiL" (Apr 13th 2015, 3:41pm)
This post has been edited 16 times, last edit by "kRecoiL" (Apr 13th 2015, 7:18pm)