You are not logged in.

1

Sunday, February 7th 2016, 5:57pm

Karakterimi kaybettim geri alma yolum var mı?

Öncelikle merhaba.Oyuna neredeyse ilk çıktığı günlerde başlamıştım fakata yaklaşık 3 sene önce hem öss hazırlık hemde başka şeyler dolayısıyla oynamaya bıraktım.Bu sürede e-mailimin şifresnide unuttum.Şimdi arkadaşlarla tekrar başlamaya karar verdik fakat ben karakterimin id ve şifresini kesinlikle hatırlamıyorum ve e-mailide unuttuğum için bulmamam imkansız hale geliyor.Karakteri alabilmem için imkan var mıdır?Desteğe bildirdim fakat 24 saati aşkın bir süre geçmesine rağmen geri dönüş olmadı bende biraz kıllandım.Karaktere para filanda harçamıştım şimdi bulamazsam içimde kalır.Yardım ederseniz çok sevinirim. :D

2

Sunday, February 7th 2016, 6:43pm

Selamlar.

Destek sisteminden gelecek cevabı beklemeniz gerekiyor, sizden istenilen bilgileri destek sistemine bildirirsiniz.

İyi forumlar.

3

Sunday, February 7th 2016, 6:46pm

Peki bu şekilde geri alınabiliyor mu çünkü verdiğim bilgiler yüzeysel kaçabilir.Çok zaman geçtiği için çok fazla şey hatırlamıyorum.Genel şeyler

4

Sunday, February 7th 2016, 7:20pm

Destek sistemi sizden gerekli bilgileri isteyecektir, ama karakterin id,şifresi ve e-mail ini unuttuğunuz için bir şey diyemiyorum.