You are not logged in.

1

Friday, April 8th 2016, 11:25am

Arseniklere ne oldu ?

Bildiğiniz üzere her pazar dominyon grup savaşı olur çarşamba savunma veya saldırı perşembe günüde serverın sıfırlamasından sonra arsenik gelirdi. Peki bu hafta ne oldu?Birlik içinde pelerini olan arkadaşlar arasında kimi arsenik aldı kimisi almadı. Oyun seçmece mi yapıyor ben bu adamı sevdim buna vereyim bunu hiç sevmem bu almasın mı dedi ? Bu nasıl saçma iş yine ? Cuma oldu belki düzelir dedik hala yok ortada. Ne zaman ilgileniceksiniz bununla ?
""Video games don't make us Violent, LAG does.""

2

Friday, April 8th 2016, 5:58pm

Muhtemelen geçen patch olduğu gibi bir süre dominyon kapalı olacak. Arsenik yeni patchte gelmedi olanlarda solgun arseniğe dönüştü. Belki buga girmiş olabilir bazı kişilerde. Niye bu kadar tepkilisin anlayamadım. Dominyon açıldıktan sonrada düzenli olarak arsenik almaya devam edersin ama o zamana kadar sabırlı olmalısın.

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

3

Monday, April 11th 2016, 12:13pm

Birlikte pelerini bulunan 68-69 lvl karakterlerin bile bir kısmına gelmiş 70 olanlarında öyle ama kimilerine gelmemiş. Tepkim elbette olucak arsenik ile alınan dominyon araçlarından haberin yok sanırım. Hayır bu sürümler rusyada kullanılmış daha önce denenmiş hatalar görülmüş azda olsa bir düzeltip getirirler şu patchleri. Sürekli sorun sürekli sorun.
""Video games don't make us Violent, LAG does.""