Giriş yapmadınız.

1

Sunday, June 5th 2016, 7:04am

Steam

Şimdi bu steam sürümünde abonelik için steamda olan paramızı kullanabiliyor muyuz ? -öyle bir şey var mı yok mu çözemedim- Böyle bir özellik gelecek mi ? Birde bu sorgu kısmını tam çözemedim. Oradan nasıl destek alacağız ? Mesaj atamıyorum çünkü.(atma yerini göremedim) Steam üzerinden bağlandım ben oyuna. ve profilde e-mail aktive olmadı diyor. girişte e-mail vermiştim belki oraya bir mesaj gelir dedim ama oda gelmedi. Steam üzerinden direk bağlandığım için e-mail aktivi gerekli mi gereksiz mi onuda çözemedim. ve Bu steam için bir rehber var mı veya yayınlanacak mı kısa sürede ?

2

Tuesday, June 7th 2016, 6:57am

Steam rehberi

Şuan bende rehberi bekliyorum.çünkü oyunu türkçe olarak indiremiyor ve hata oluşuyor server gözükmüyor. Rehber gelmezse oyunu ve dosyalarını tamamen silip tekrar yüklicem. 2 gündür giremiyorum oyuna☺

Rehber gelir umarım.Steam geldi diye my.com dan girilen allodsu sildim.7.0 oynamak için koleksiyoncu sürümünü almak lazım diye saçma bir duyum aldım.inanmıyorum zaten ama rehberi bekliyorum.
DeathSteel
İttifak 8)
TR :love:

:!: Sonu Arafda Olsa İnadına Astral :!:

3

Tuesday, June 7th 2016, 9:51am

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Allods Online istemcisini Steam üzerinden tekrar indirmeniz gerekiyor dil sorunu düzeltildi.
.

4

Tuesday, June 7th 2016, 10:03am

Hesap

Hocam bide hesap direk gözüküyor mu (steam ile allods ayni emailde)yoksa normal my.com daki gibi oyun içinden tekrar giriş yapılıyormu?Bu hesabı kayıp etmek istemiyorum.
DeathSteel
İttifak 8)
TR :love:

:!: Sonu Arafda Olsa İnadına Astral :!: