You are not logged in.

1

Friday, July 15th 2016, 2:57am

Oyuna Dönüş

Yaklaşık 3 yıl önce bıraktıgım allods online'a geri dönmek istiyorum fakat aklımda birkaç soru var ilk olarak steam olayı nedir oyun steam ve my.com dan indirilen oyunlar farklı birer servermı 2. olarka hangi server kalabalık benim eski hesabım türkiye sunucusu kapanmadan önce türkiyede oynandı my.com a aktarım yaptım fakat hiç girmedim oyuncu sayısı diplerdemi ? yine para verenler kazanıyor diğerleri izliyormu ? sorularım bunlar yardımcı olucaklara şimdiden teşekkürler

2

Friday, July 15th 2016, 2:29pm

Selamlar.

Steam ve mevcut hesabınızdan aynı server üzerinde oynamaktasınız, sadece bağlantı şekli farklı ve oyuna yeni gelen bazı pakatler steam da biraz daha uygun ama mevcut bir hesabınız var ise onla devam etmeniz yararınıza olacaktır. Serverların birleşmesinden bu yana Tr ye göre popilasyon daha fazla olmakla birlikte para yatıran oyucular her oyunda olduğu gibi avantajlı konumda, oynayarak görmenizde fayda var.

İyi Forumlar.

3

Friday, July 15th 2016, 5:36pm

Öncelikle cevabınız içi çok teşekkür ederim yaklaşık 3 4 yıl oldu oyunu bırakalı sanırım yeniden resimleri görünce duygular anılar dostluklar çekiilen zorluklar bir anda gözümün önüne geldi ve tekrar başlasammı düşüncesine kapıldım umarım başlamak için uygundur ve tekrar allods dünyasına giriş yaparım arkadaşlarımla bu arada tek üzüldüğüm nokta eskiden kabalalık olan bu forumun şuan ölü gibi olması açıkcası bu biraz korkuttu beni saygılar selamlar