Giriş yapmadınız.

1

Thursday, July 21st 2016, 2:59pm

p2p ile ilgili sorular

öncelikle meraba ben ve bir arkadaşım oyunu bundan 2 yıl önce 2-3 yıl oynadık sonra diğer oyuncularla taş farkından dolayı bıraktık şimdi p2p ye başlıycaz 2-3 güne ama aklımıza takılan bazı sorular var bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim

1-70lv la ulaşınca pvp ler çekiyormu yeterince pvp yapabilicekmiyiz kanlı cun ölüm arenası gibi pvp alanları hala varmı ve çekiyormu

2-yeterince türk varmı ingilizce bilmek zorundamıyız

3-astrale çıkabilicek adam bulabilirmiyiz astral yapabilirmiyiz

4-ozan açmayı düşünüyorum eskiden casus oynuyodum ama skiller tamamen değişmiş talent bulmam sıkıntı olurmu

(not:soruların çoğu oyuncu sayısı ve türk oyuncu sayısıyla ilgili fark etmişsinizdir allods pek bilinen bir oyun olmadığı için yeterince oyuncu varmı o konuda şüpeliyiz.)

2

Thursday, July 21st 2016, 3:07pm

Merhaba. Sorularına sırayla cevap vereyim :)

- hergün pvp alanlarına şahsen giriş yapabiliyorum. çekiyor.

- İmparatorluk tarafında Brotherhood birliği çatısı altında türkler olarak toplanmış bulunmaktayız. Şu an henüz 11 aktif oyuncumuz var. Giderek çoğalıyoruz.

- Hergün düzenli olarak Astrale çıkıyoruz. Özellikle gelişmekte olan arkadaşlarımızı çıkartıyoruz.

- Ozan talentinde sıkıntı yaşamazsın. Ben kendi talentimi seve seve paylaşırım :)

You only exist because we allow it

3

Thursday, July 21st 2016, 3:21pm

Merhaba. Sorularına sırayla cevap vereyim :)

- hergün pvp alanlarına şahsen giriş yapabiliyorum. çekiyor.

- İmparatorluk tarafında Brotherhood birliği çatısı altında türkler olarak toplanmış bulunmaktayız. Şu an henüz 11 aktif oyuncumuz var. Giderek çoğalıyoruz.

- Hergün düzenli olarak Astrale çıkıyoruz. Özellikle gelişmekte olan arkadaşlarımızı çıkartıyoruz.

- Ozan talentinde sıkıntı yaşamazsın. Ben kendi talentimi seve seve paylaşırım :)
çok teşekkür ederim rahatladım diyebilirim başladığımızda birliğinize girmek için hızla kasıp sabırsızlanıcam

4

Thursday, July 21st 2016, 3:26pm

Birliğimize gelmek için oyun içi iletişime geçmen yeterli. Bunun dışında seviye gözetmeksizin birliğe kabul edileceksiniz :) Gelişiminiz için elimizden geleni birlik olarak yapacağımızdan emin olabilirsin

You only exist because we allow it

5

Thursday, July 21st 2016, 3:30pm

6

Thursday, July 21st 2016, 3:52pm

bizde ittifak tarafındayız yani ittifakta da başlayabilirsiniz :) her türlü yardımcı oluruz. İstediğiniz tarafı seçin.

Bu konuyu değerlendir