You are not logged in.

1

Saturday, July 23rd 2016, 11:04am

Oyuna geri başlamak çılgınlık mı olur

Merhabalar ben çok eski Allods Oyuncusuyum ve oyuna geri dönmeyi planlıyoruz arkadaşlarla oyunu bırakma tarihimiz bu serverlerin birleştiği dönem oyunu bıraktık. Allodsu oynama tarihimiz baya eskiye dayanıyor daha oyun ilk geldiği zamanlar mercan adasında gemi bugu vardı gemi fln gelmiyordu GM gelip bizi nezebgrada götürüyordu Allodsun yaptığı etkinliklerde video vs gibi yarışmalarda farklı karaktarle birinciliklerim var Merak ettiğim konu Oyun halen para sistemine yönelik mi çalışıyor :(

2

Saturday, July 23rd 2016, 1:03pm

P2P sunucusunda kristal sihirli taş para yatırma yasak orayı tavsiye ederim

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

3

Saturday, July 23rd 2016, 1:47pm

iki sunucu var biri f2p klasik bildiğin paraya yönelik zenginlerin at koşturduğu server.
diğeride p2p server aylık ödemeli wow gibi ama oyuncular arası eşitsizlik yaratacak gerçek parayla kazan olayı yok. biz bu serverdeyiz. Yeni yama gelmek üzere tam başlanacak zaman bir an önce level 70e kasın. (kasmasıda eskiye nazaran pek bi kolaylaştı 3-4 güne kasarsınız)
not: İittifak tarafındayım.

This post has been edited 2 times, last edit by "user_9171659" (Jul 23rd 2016, 1:55pm)

4

Saturday, July 23rd 2016, 4:37pm

ittifakta başlayıp kendine yazık etme p2p gelceksen impda türk birliği var

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

5

Saturday, July 23rd 2016, 6:09pm

Ben Her iki ırk tarafında da oynadım maksat türklerin coğunlukla oynadığın bir taraf olsun nerde türkler fazla ise oraya geçelim diyorum ben ve tayfam komple o tarafa gelicez türkler en çok hangi tarafta

6

Saturday, July 23rd 2016, 7:46pm

siz bilirsiniz oyunda fazla türk olduğu söylenemez her iki tarafta da var Türk sayılara aldanma genelde atıp tutuyorlar. ittifakta başlarsanız ancak imparatorluğa yazık edersiniz başkasına değil :) her türlü hoşgeldiniz şimdiden.