You are not logged in.

1

Wednesday, April 2nd 2014, 1:24pm

Eski Hesabina Giremeyip,yeni Hesap Açanlar Için Bilgi

arkadaşlar allodsun sitesine girdiğinizde eski hesabınıza giremediniz veya yeni hesap açtınız bunun çözümü şöledir

1-Yeni açtığınız hesaptan çıkın,
2-Eski hesabınızın E-mailini , şifresini ve kullanıcı adı (ID) aynı yapıcaksınız
Sadece böle girebilir eski hesaplarınıza.

dipnot :http://www.allodstr.com/beklenen-gun-geldi site buradan giriş yapıcaksınız sonra hesap aktara tıklıyacaksınız,sonra tekrar hesap oluştura tıkladıgınızda bu işlemleri uygulayacaksınız.

2

Wednesday, April 2nd 2014, 1:35pm

Kardeş zaten onu dün yaptık olmadı arkadaşlarımızın çarlarını geçirdik öyle yapınca 2. geçirme şansı vermedi direk aktarılmış olarak gösteriliyor oyundada yanlışlıkla eski ıd ile yeni hesap açtık. Oyuna girdiğimizde sıfırdan karakter oluştur seçeneği geliyor sıkıntı şifrede en başta harf kullanmadığımız için oldu mevzuyu ayıkamadık bizim iş biraz sıkıntılı olacak gibi.
DANN

3

Wednesday, April 2nd 2014, 1:36pm

arkadaşlar allodsun sitesine girdiğinizde eski hesabınıza giremediniz veya yeni hesap açtınız bunun çözümü şöledir

2-Eski hesabınızın E-mailini , şifresini ve kullanıcı adı (ID) aynı yapıcaksınız

Kardeş zaten onu dün yaptık olmadı arkadaşlarımızın çarlarını geçirdik öyle yapınca 2. geçirme şansı vermedi direk aktarılmış olarak gösteriliyor oyundada yanlışlıkla eski ıd ile yeni hesap açtık. Oyuna girdiğimizde sıfırdan karakter oluştur seçeneği geliyor sıkıntı şifrede en başta harf kullanmadığımız için oldu mevzuyu ayıkamadık bizim iş biraz sıkıntılı olacak gibi.

:| hmm anladım yeni hesapta aynı emailin ile açtıgın için eski hesabını kabul etmez doğru

4

Wednesday, April 2nd 2014, 1:38pm

:| hmm anladım yeni hesapta aynı emailin ile açtıgın için eski hesabını kabul etmez doğru
Yani bunu çözmenin yolu şuan açılan yeni hesabın silinmesiyle olabilir o silme işlemi nasıl olur bilemem artık.
DANN

5

Wednesday, April 2nd 2014, 1:38pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

Aynen kardeşim dediğin gibi e postayı bir daha kullanamıyoruz.

6

Wednesday, April 2nd 2014, 1:39pm

bunu ilerki zamanlarda yeni destek sistemi ile yapabiliriz anca böle düzelir

7

Wednesday, April 2nd 2014, 1:46pm

bu sorunun aynsı bendede var hesabmı taşı demden yenı hesap actım eskı e mail ile kullancı adnı deıgstre bılıosun ama e maili deiştiemyosun eskı e maille yeni hesap acarak yaptım olmuyor aynı sorun bendde var eskı destege yensıe yazdm en az 2 haftaya donerler gibi sorun şurda aynı e mail adresnı hem yenı hsapta hemde eskı hesapta acıtık tekrardan hesabmı taşı dıyınce hesabnz başarıyla taşınmıştır dıyor :S

8

Wednesday, April 2nd 2014, 1:48pm

name

sadece şifreye harf ekle öyle oluyor ben yaptım suan oyunu en indirmıs sıldım tr indiriyorum

9

Wednesday, April 2nd 2014, 1:56pm

bunu ilerki zamanlarda yeni destek sistemi ile yapabiliriz anca böle düzelir
Çözüm basit şuan açtığımız yeni hesaplar komple silinecek ve yeniden transfer işlemi yapacağız.
DANN

10

Wednesday, April 2nd 2014, 1:59pm

hesap taşıma

yazılanlar gibi allodstr.com da giriş yaptıktan sonra hesabı katar a bastım bu çıktı acaba dogru mu yaptım 'Merhaba, uid372435! Mevcut Allods hesabın My.com hesap bankasına taşındı. Oyuna girişte sorunlar yaşıyorsan support.my.com adresine yazabilirsin.',
teşekkürler...