Önce bir nick yazma cesaretini göster ondan sonra laf sokmaya başla bizde ona göre cevap verelim.karakter transferinden önce genel kültür hakkında birkaç soru sorulsaydı da sadece soruları cevaplayanların karakterleri transfer edilseydi. İpini koparan buraya gelmiş. Gereksiz çöp bir sürü konu ve başlık var, aynı şekilde aralarında açıklama bulunan bir çok konu da yer almakta, az zahmet edip okuyun da rezil etmeyin milletimizi...
karakter transferinden önce genel kültür hakkında birkaç soru sorulsaydı da sadece soruları cevaplayanların karakterleri transfer edilseydi. İpini koparan buraya gelmiş. Gereksiz çöp bir sürü konu ve başlık var, aynı şekilde aralarında açıklama bulunan bir çok konu da yer almakta, az zahmet edip okuyun da rezil etmeyin milletimizi...
Merhaba, Gerekli bilgilerinizle beraber probleminizi net bir şekilde yazıp destek sistemine ticket atmanız gerekiyor gerekli incelemeleri yapıp size geri dönüş yapacaklardır.
Ya Ben 55 Levelden Kalma Çarımın Şifresini Unuttum Msn De Bilmıyorum Yeni Patch`e Nasıl Taşıyacağım Çarı O Kadar Kri Çekdim Ne OLcak Çarıma LÜTFEN Birisi Yardımcı OLSUN!!!