You are not logged in.

1

Friday, April 4th 2014, 6:19pm

Mühendis

Mühendis oynayıp,deneyen var mı beyler?

2

Friday, April 4th 2014, 7:00pm

3

Friday, April 4th 2014, 7:18pm

şahsen şuan oynuyorum.biraz anlatmak gerekirse benim görüşüme göre ;
1-Öncelikle savaş durumu yeteneği beni pek açmadı.mesafeyi artırıken hareketi sıfırlıyor.bu bizi birazda açık hedef yapıyor.
2-Deri giyiyoruz ve çok seriyiz.defimiz iyi yani.bikaçda yardımxcı oluşturarak karşıyı bozguna uğratıyoruz bu çok hoşuma gidiyor.
3-Bu iyi bişieymi bilemyorum ama fark ettiyseniz çağırdımız yardımcılşarda (ışık kulesdi gibi)itediğimiz yere çıkarabvilyourz mesafe yettiği sürece.misal şu şekilde yaralanabilriz yardımcıyı bir yamacın ucuna koyarak saldırtabilirz bvu şekilde düşman hem ona zarar veremez ama bizde zarar verebilriz.

yani kısacası hızlı,defansı iyi yardımcılara önem verilmiş güzel mi güzerl bi karater 10 üzerinden 9 verebilrim :)

4

Friday, April 4th 2014, 9:27pm

şahsen şuan oynuyorum.biraz anlatmak gerekirse benim görüşüme göre ;
1-Öncelikle savaş durumu yeteneği beni pek açmadı.mesafeyi artırıken hareketi sıfırlıyor.bu bizi birazda açık hedef yapıyor.
2-Deri giyiyoruz ve çok seriyiz.defimiz iyi yani.bikaçda yardımxcı oluşturarak karşıyı bozguna uğratıyoruz bu çok hoşuma gidiyor.
3-Bu iyi bişieymi bilemyorum ama fark ettiyseniz çağırdımız yardımcılşarda (ışık kulesdi gibi)itediğimiz yere çıkarabvilyourz mesafe yettiği sürece.misal şu şekilde yaralanabilriz yardımcıyı bir yamacın ucuna koyarak saldırtabilirz bvu şekilde düşman hem ona zarar veremez ama bizde zarar verebilriz.

Pvp için güzel bi class mı

5

Friday, April 4th 2014, 9:34pm

6

Saturday, April 5th 2014, 7:16am

Yeni başladım ve mühendisim oldukça iyi bir sınıf oynaması çok eğlenceli oluyor öneririm ama güzel build bulamıyorum internette.

7

Saturday, April 5th 2014, 9:14am

Occupation: Öğrenci

• Send private message

sıfırdan başlamak zor olur savaşcımı reenkarne edip mühendis açabilirim
TURKEY-Dregord