Lütfen biri beni aydınlatabilirmi? Bu kristal kuru neye göre belirlenir? ve bu kadar hızlı artması çok dengesiz değilmi? Allods Online insanları illaha para yatırmaya zorluyor bence bunu yaparak. Ben 7.0 güncellemesinin başlarında oyunu kısa bir süreliğine bıraktım ve kur 407 Altın idi çok iyi hatırlıyorum. 4 gün önce oyuna geri döndüm ve birde baktım ne göreyim Kristal Kuru 1.5k gold. Bu duruma yapılacak birşey yok mu? Oyunun ilk açıldığı günleri hatırlıyorum. 80 golda alıyorduk.
Gerçek hayatta da olduğu gibi kurları insanlar, yani Allods Online'da da oyuncular belirlemektedir arz talep meselesi. Düşürmek de sizin elinizde, yükseltmek de.
aynı dolar ve türk lirası gibi düşün
doları düşürmek için doları türk lirasına çevirmek lazım yani
eğer gold düşşün diyorsan tüm oyuncular kristali gold yapmayı bırakıp en acilinden elindeki bütün goldları kristale çevirmeli
peki ya bana bunu sayısal olarak belirtme sansınız varmı kaç kristal alınırsa gold ne kadar düşer falan?
yada kaç kristal alınırsa gold ne kadar artar?
peki ya bana bunu sayısal olarak belirtme sansınız varmı kaç kristal alınırsa gold ne kadar düşer falan?
Bunun almak ile alakası yok çevirmek ile alakalı
Ek olarak bunu kimse bilmez mesala sen gerçek hayatta doların alım kurunu 2.6890 yapabilirmisin yapamazssın çünkü senle beraber birsürü kişi yapıyor sürekli oynak zaten 1 saat önceki kur ile 1 saat sonraki kur asla bir birini tutmaz ama düşssün istiyorisen git gold kas arkadaşlarını da ikna et yapılan goldları kristale çevirin az da olsa düşer