You are not logged in.

1

Thursday, November 10th 2016, 3:42pm

Erenster

Beginner

• "Erenster" started this thread

• Send private message

Cadı Süpürgesi

Ben ve arkadaşım oyunu bir süreliğine bıraktık ve geri gelip 1'den 70 lwl a bir hesap kasalım dedik. Bu iş için birde binek alalım ki rahat rahat kasabilelim dedik. Marketi açtık 150 kristale 15 günlük süpürgeyi gördük ve hemen arkadaşım kartından 2 tane aldı, 1 ini bana 1 ini kendine olacak şekilde ve bana oyun içinde ticaret yaparak geri verdi. fakat 1 gün sonra süpürge binilmez oldu. Oyun bize "Gerekli Şartları Doldurmuyorsunuz." Diyordu. Bir yetkili bu işe el atabilirmi? ;(

2

Thursday, November 10th 2016, 3:50pm

Söz konusu nesne sadece Cadılar Bayramı süresince kullanılabilen bir nesneydi.

Cadı Süpürgesi size Sarnaut'un en hızlı ve en rahat seyahatini yapma fırsatı sunacak. Bu özel Cadılar Bayramı nesnesini sadece Cadılar Bayramı Etkinliği süresince kullanabileceğinizi unutmayın lütfen. 7 Kasımgünü, yani Cadılar Bayramı biter bitmez Cadı Süpürgesini kullanamayacaksınız. Şık bir şekilde Sarnaut'ta seyahat etmek için bu süreyi iyi değerlendirin!

ilgili haberimize şuradan ulaşabilrsin.

3

Thursday, November 10th 2016, 3:53pm

Erenster

Beginner

• "Erenster" started this thread

• Send private message

yani şimdi bunun hiçbir iade yöntemi yokmu? neredeyse hiç binemedik süpürgeye toplam 10 dakikayı bile geçmemiştir bindiğimiz süre.

4

Thursday, November 10th 2016, 3:57pm

Maalesef :) Haberimizde zaten bu konuyla ilgili gereken açıklamayı yapmıştık. İşte bu yüzden sizlerden okumanızı, gerekirse 2 kere 3 kere okumanızı rica ediyorum sürekli. Haberlerimizi sadece resimlerine bakın diye yayınlamıyoruz. Bu gibi talihsizlikleri önlemek için yayınlıyoruz.

Rate this thread