2 : zaman boşluğunda ışık siperi diye bir görev var ve o görevde bir mob (Düşük Taçlı) benim akıncılarla aramıza ateşten bir bağ kuruyor 6 sn boyunca 2k 2k hasar alıyorsun bu arada lvl im 37 reenkarneyim 22k canım var her neyse işte o skillde 6sn boyunca 2k 2k 2k hasar alıyorsun yancılarda vuruyor can kalıyor 11K sonra bu skill patlıyor ve -18K vuruyor bizim tecrübeler gidiyor can 11K iken doktor da npc olduğu için panzeri heallıyor düzeltin şu skilli !
Zor görevlerin'de yumurtanı kapat görevini yap ,teslim etmeden aç tamamla.Zaman boşluğu konusu için'de görev zor ise değiştir kolayları tamamlamaya çalış.
Zor görevlerin'de yumurtanı kapat görevini yap ,teslim etmeden aç tamamla.Zaman boşluğu konusu için'de görev zor ise değiştir kolayları tamamlamaya çalış.
Peki nasıl görev değiştircez ben hiç değiştiriemedim
Peki nasıl görev değiştircez ben hiç değiştiriemedim
Hiç uğraşma yumurta kapama açma ile. Tek yapman gerek aranda bağ oluşturduğu zaman gidip o kişinin yanına gitmen bu bağı bozacaktır. İçinden geçmeyi dene.
poot poot poot poot poot... POOTIE!! YOU'VE BEEN POOTED!!!