You are not logged in.

1

Thursday, February 9th 2017, 11:26pm

Reenkarnasyonun Normal Oyuncularla Paylaşması Gereken Şeyler

Allods ortamını biliyorsunuz bir karakter için bile herşeyi açmak çok uzun sürüyor, bunu Reenkarnasyonlara yapmak zorunda kalmamak için Reenkarnasyon'un Ata karakterle paylaşması gereken şeylerin bir listesini yaptım.

-Dünya Gizemleri'nin bütün gelişim aşamaları
-Savaşlardan ve Kahraman'ın Yolu görevinden gelen gelişim aşamaları
-Bütün görevler ve görev günlüğü böylece bütün npclerde farklı bir görev baloncuğu çıkma problemleri reenkarnasyonlardan gidecek. Reenkarnasyonlar genelde zaten görevle değil Zaman Boşluğu'nda seviye atlıyorlar. Düşük seviyeler için Zaman Boşluğu için gerekli seviyeye gelmek için birkaç tekrarlanabilir görev verildiği sürece yapılabilir.
-Ekipman seviyesi. Reenkarnasyonlar kendi ustalarından Ata karakterin ekipman seviyesine bağlı olarak satılamayan ekipmanları bedavaya alabilmeliler bence.
-Astral Anahtarlar, yenilenebilirler ve benzeri limitler böylece bu limitlerin gerçekten bir anlamı olacak.
-Şöhret seviyeleri. Bu küçük şöhretleri etkilemiyor ama 2. meslek gibi ya da savaş amblemlerini takas ettiğinde sana gelen şöhret gibi ya da Goblinbol şöhret seviyesini feci şekilde etkiliyor.
-Aynı baskın haritalarını çünkü bir baskını 10 enkarne yapıyor diye sandıkların fiyatı yeterince düştü.
-Koruyuculuk seviyeleri. Oyun hikayesinde koruyucular ruhumuzla ve özümüzdeki gücümüzle alakalı, o zaman neden ruhumuz başka bir bedene geçince bilgilerin bir kısmı geçerken bu güç tamamen sıfırlanıyor? Düşük seviyelerde tabi bir limit olmalı mesela 1 level enkarnenin 70 level koruyucuyla 1500 coşku alamaması lazım ama verdiği bonus seviyeden yüksekse seviyeye göre şekillenebilir yine. Hadi ben rahatım Lithania var ama bu avantaja sahip olmayan oyuncular reenkarnasyonların koruyuculuk seviyesini atlatmak için saatlerce Lütuf atıyorlar.

2

Friday, February 10th 2017, 8:26am

LezBieN

Trainee

Occupation: Pasta Ustası

• Send private message

şu lutüf meselesine katılıyorum mesela reenkarne her lv aldığında koruyuculuk da o lvle bağlı olarak artsın mesela enkarneler için 25. seviyede olanlar 25. svye koruyucuya sahip olsun 26 lv olunca hiç lutuf felan atmadan koruyuculuk da 26 olsun bilmem anlatabildim mi

3

Friday, February 10th 2017, 1:05pm

Benim de anlatmak istediğim buydu, ayrıca Kahraman'ın Yolu görevi bence bu sorunlarda en büyük olanlarından birisi. 240 astral taşı 1 gelişim aşaması için her enkarneye yapamayız özellikle de her taş 20 k fiyattan satılıyorsa.

4

Saturday, February 11th 2017, 8:51am

LezBieN

Trainee

Occupation: Pasta Ustası

• Send private message

Benim düşündüğüm enkarneler sadece yetenek vermeye yarıyor ata karaktere başka bir faydası var mı?

5

Monday, February 20th 2017, 6:01am

o kadar çok şey vermelerine bile gerek ortak item olsa yeter. ortak itemde bir pagan ata ise atada bulunan deri ekipmanları reene verebilsin, ama ata pagan paladine ekipman verebilir ancak hepsini değil yüzük küpe gömlek. aynı türden eşya giyenlerde her hangi bir sıkıntı olmaz sadece farklı ekipman türünde giyme olunca sıkıntı olsun. tabi aynı olay reenlerden atalar içinde geçerli olsa baya güzel olur.
(yönetimin bunu yapmaması için bir nedeni varsa en basitin şu olabilir: muhteşem öz değiştiriyi kaldılımmı o kadar para geliyor ordan :D)