You are not logged in.

1

Saturday, February 18th 2017, 11:43am

P2p server oyuncu sayısı Hk.

Merhabalar, önceleri wow tarzı oyun arıyordum ve tabi cd için para verilmeyecek bir oyun olması lazımdı, araştırdım ve allods u buldum allodsa öncelikle f2p serverında başladım oyunun nasıl olduğunu görmek için tabi p2p serverının olduğunu da oyuna başlayınca öğrendim, yaklaşık olarak 3 haftadır oynuyorum, tabi bu arada p2p serverınıda araştırıyordum ve forumda genel olarak gördüğüm herkes p2p serverını öneriyordu, bende bugün abonelik aldım ve İttifak tarafında Elf Büyücü bir karakter oluşturdum, lakin oyuna başladığımdan bu yana benim haricimde 2 tane yan yana duran oyuncu görmedim :)

Acaba bu p2p serverında online kişi sayısı aşağı yukarı kaç kişidir? Birde ittifak oyuncuları alış verişler vs için hangi şehirde toplanırlar? Ek olarak oyun hakkında bazen (örn: Bütün Irkların Özel Yeteneklerini görüp, öğrenmek) aklıma bir şey takılıyor ama araştırmama rağmen pek birşey bulamıyorum. Acaba alternatif bir site yada fan sitesi var mı?

This post has been edited 2 times, last edit by "UluDoruk" (Feb 18th 2017, 11:51am)

2

Saturday, February 18th 2017, 1:07pm

kardeş imp tarafına geç orda türk var onun dışında p2p de herkez görevlerde adalarda veya kasılmakla meşgul olduğundan şehir meydanı boş p2p emek istiyen bir sunucu impye geçersen sana yardımcı olacak türk birliği var onlara soru sorabilirsin güzel bi sohbet ortamı var

3

Saturday, February 18th 2017, 2:44pm

Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum. İmparatorluğa geçiş yaptım.

4

Monday, February 20th 2017, 6:02am

keşke her kes sen gibi bir düşünse ve en azından gelip bir baksa