Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Saygın Goblin Sembolü

Adı tam olarak başlıktaki gibi geçiyor. "Saygın Goblin Sembolü"

http://tr.allodswiki.ru/item/1281983072

Arkadaşlar dün müzayededen bunu çektim. Bunun tam olarak ne işe yaradığını bilen var mı ? (Saygın Goblin Kartviziti niyetine çektim. Bu kartvizit yerine geçer mi)

(Modum link vermek yasak mı değil mi bilmiyorum. Yasaksa linki kaldırırsın)

2

Bu Saygın Goblin Kartviziti degil.

3

Modum cevap için teşekkür ederim. Ama aklıma takılan bir şey var. Açıklamasında "saygın goblini dilediğin kadar çağırabilirsin" diye yazılmış.
Bunun ne anlama geldiğini çözemedim. Sonuçta 50 tane birleştirince hayat suyu oluyor kartvizit değil.

Üzerinde durmamın sebebi: Kartvizitle aynı diye müzayededen oldukça ciddi bir paraya bunu aldım. Madem bu kadar para verdim ne işe yarıyor anlamaya çalışıyorum.

4

Bu Saygın Goblin kart viziti kullanıldıktan sonra charin'da p'deki skill kitapcıgında bulabilecegin ve her 10 dk'da bir cagıra bilecegin bir goblin. cıkarttıgın zaman ustune bir buff gelicek ve etraftaki butun saygın goblinleri 10 dk suresince goruceksin. Sure Bittiginde Tekrar Tekrar Cagıra Bilirsin Sınırsız Sayıda. Ayrica Ceviri Hatasidir muhtemelen cunku hayat suyu konsantresi Stat'lari 0 lamaya yarıyor.

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Turk01« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

5

Bunun 50 tanesi verio kartviiti

MAGE

6

ILosMasTeR

Anfänger

• Nachricht senden

Tanesini kaça aldın ki ?