Olum ilani derken oyunu cokta agir elestirmemek lazim hayla kayda deger bir oyuncu kitlesi var . Belki eskisi kadar oyuncu olmasada hayla ilk gunki tadiyla , zevkiyle oynuyorum sahsen.Erenster bu konuda sana katılyorum oyun cıktıgı zamanlarda bir canlılık vardı. Oyuncu dungeon peşinde ilk 10 lvl bitimi bile zindan ile yapılıyordu sonra şehire gidiyorsun falan filan. Demek istediğim canlılık vardı Grafiklerini begendigim ve uzun bi aradan sonra oynayayim dedim o zevki hissi bulamadım. Dediğin gibi ölüm ilanını vereyim selasını sen oku![]()
Olum ilani derken oyunu cokta agir elestirmemek lazim hayla kayda deger bir oyuncu kitlesi var . Belki eskisi kadar oyuncu olmasada hayla ilk gunki tadiyla , zevkiyle oynuyorum sahsen.Erenster bu konuda sana katılyorum oyun cıktıgı zamanlarda bir canlılık vardı. Oyuncu dungeon peşinde ilk 10 lvl bitimi bile zindan ile yapılıyordu sonra şehire gidiyorsun falan filan. Demek istediğim canlılık vardı Grafiklerini begendigim ve uzun bi aradan sonra oynayayim dedim o zevki hissi bulamadım. Dediğin gibi ölüm ilanını vereyim selasını sen oku![]()
e kenan sen 13 taşlı abiler kategorisindensin heralde, oyundaki dengesizlik görülmeyecek derecede değil.Olum ilani derken oyunu cokta agir elestirmemek lazim hayla kayda deger bir oyuncu kitlesi var . Belki eskisi kadar oyuncu olmasada hayla ilk gunki tadiyla , zevkiyle oynuyorum sahsen.Erenster bu konuda sana katılyorum oyun cıktıgı zamanlarda bir canlılık vardı. Oyuncu dungeon peşinde ilk 10 lvl bitimi bile zindan ile yapılıyordu sonra şehire gidiyorsun falan filan. Demek istediğim canlılık vardı Grafiklerini begendigim ve uzun bi aradan sonra oynayayim dedim o zevki hissi bulamadım. Dediğin gibi ölüm ilanını vereyim selasını sen oku![]()
paralı server'da aksesuar eklentileri var mı? kıyafet falan giyiyorduk eskiden astral büyücü kostümü falan giyerdik sadece görünüş verirdi ama onlar hep paralıydı. paralı serverda onlarda mı kalkıyor? ve aynı şekilde binek sistemi de