You are not logged in.

1

Monday, June 5th 2017, 5:59am

Erenster

Beginner

• "Erenster" started this thread

• Send private message

Yanlış ürünü aldım

Admin lütfen bir yardım edermisin ya 10 dakika falan önce 1000 deniz kabuğuna tropik adadan aldığım teleği yanlışlıkla npcden deniz kabuğuna dönüştürdüm. Geri almamızın bi yolu yokmu? seviye 22 karabüyücüyüm adım Spintzyk. Logdan falan bakma ihtimali yokmu?
Bu gün gece 5 civarında yeni açılmış serverda tropik adada 1000 deniz kabuğu toplamakla uğraştım, sonunda tamamladım ve npcden 1000 kabuğa bineği aldım, ve bir dalginlikla yengeç yemeklerini kabuğa çevirirken binegide çevirdim, daha kullanamadan binegim gitti, daha önce bir konu açtım fakat cevap gelmedi, bende bir daha yazayım dedim. Eski konunun linki: https://allods.my.com/forum/index.php?pa…&threadID=21919

Lütfen bu konuda bişey yaparmisiniz elimde binekten kalan tek şey 1 kabuk logdan falan bakıp geri getirme olasılığımız yokmu? Tüm oyun zevkim gitti.
Unutmadan, nickim spintzyk

2

Monday, June 5th 2017, 10:35pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba,

Mesajlarınız birleştirilmiştir. Lütfen alt alta mesaj atmayınız, "düzenle" seçeneğinden mesajınızı düzenleyebilirsiniz.

Malesef hata sizden kaynaklandığı için işlem yapamıyoruz dikkat etseydin keşke üzgünüm ..
Yinede içinin rahat etmesi için 'Destek' ekibine ticket oluştur ve kısa ve öz şekilde durumunu anlat.
.