Giriş yapmadınız.

1

Monday, August 7th 2017, 8:12am

Lag sorunu

Sayın yetkili arkadaslar yaklasık 3 haftadır anlamsız bir lag var oyunda donma düsme baglanırken atma lütfen bu konu hakkında bir çalısma yapın oyun oynanmıyor.

Pc ile ilgili bir sorun veya net ile ilgili bir sorun yok her seyi yaptık hatta baska bir çevrimiçi oyun indirip denedik sadece allodsta olan bir sorun
Evet sorun var sorunu umarım çözerler işin garibi sadece türk oyuncuları etkileyen bir sorun bu yabancılarda problem yok

2

Monday, August 7th 2017, 9:24am

Oyundan atma sorunu

Yeter artık bıktırdı oyundan atma sorunu 2 gündür oyunda soğudum ne ada gidebiliyoruz ne savaş girebiliyoruz. Oyunun ne anlamı kaldı lütfen bu sorunla ilgilenin.

3

Monday, August 7th 2017, 9:29am

bende de aynı sorunu var ....sadece para istiyorlar ama hizmet sıfır

4

Monday, August 7th 2017, 9:44am

Aynı sorun bende de mevcut , ne yapsam etsem düzelmedi.Dün dominyon savaşında attı eli kaybettik.

Sevgili Darkish ve Discotech bu konuyla ilgilenmenizi rica ediyorum.

5

Monday, August 7th 2017, 5:24pm

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Merhabalar,

Kopma sorunu yaşayan oyuncuların inceleme yapılabilmesi için ' Ekran Görüntüsü ' alarak Destek sistemine ticket atması gerekiyor arkadaşlar.
.

6

Wednesday, August 9th 2017, 10:00am

Merhabalar,

Kopma sorunu yaşayan oyuncuların inceleme yapılabilmesi için ' Ekran Görüntüsü ' alarak Destek sistemine ticket atması gerekiyor arkadaşlar.
bende dün akşama oyundan atma şeklinde bir sorun yokken bugün oyuna girememe sorunu oluştu. oyun açmadan önceki siyah ekrandan beni atıyo. müzikler bile çalmaya başlamıyo. mycom'un menüsünden server'lara baktığımda aşağıda ki gibi çevrimdışı şeklinde bi ibare gördüm. sebebi bu olabilir mi?

https://i.hizliresim.com/JlJzbq.png

7

Thursday, August 17th 2017, 11:35am

Merhabalar,

bende dün akşama oyundan atma şeklinde bir sorun yokken bugün oyuna girememe sorunu oluştu. oyun açmadan önceki siyah ekrandan beni atıyo. müzikler bile çalmaya başlamıyo. mycom'un menüsünden server'lara baktığımda aşağıda ki gibi çevrimdışı şeklinde bi ibare gördüm. sebebi bu olabilir mi?

https://i.hizliresim.com/JlJzbq.png

ben oyunu indirirken elektrikler kesildi ve my comu kaybettim indirilen dosyalardan launcheri buldum şuan tamir edilicek dosya indiriyor bu sorun olurmu indikten sonra karşıma çıkarmı? eyer öyleyse oyunu tekrarmı indirmem gerekecek ?