Birlikteki rolüm: Memur Şifacı olduğum için savaşlarda ihtiyaç duyulan bir karakterim.Bu yüzden birlik içerisindeki rolüm önemli
Bu patch de şifacı birkaç değişikliğe uğradı.Bildiğiniz üzere Caster(ışık) güçlendirildi. Ancak ben Caster beğenmediğim için eskisi gibi Melee'ye devam ediyorum.Caster'ın pve'de iyi olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden pvp'de Melee kullanmayı tercih ediyorum.
Sınıfımı Sevmemin Nedeni;
Şifacı her türlü savaşlarda olmadığı takdirde eksikliğini fazlasıyla hissettiren bir sınıf. Eğer Şifacı'yı iyi oynarsanız gerçekten ölümsüz olabilirsiniz
Şifacı şuanda durum olarak kötü değil.Bu durum sadece yara açılmadığından kaynaklanıyor bence. İleride herkes itemlerini geliştirdiğinde şifacılar zorluk yaşayabilir. Umarım bu bizim için çok büyük bir sorun olmaz
Reenkarne Olarak Öneri Nedir?
Reenkarne olarak "Tapınak Şövalyesi"nin "Adaletin Kılıcı" yeteneğidir.
Şifacının "Hüküm" gelişim aşamaları kısmında bulunan "Kutsal Işın" gelişimi kaldırılmıştır. Şuanda gelişim sadece isim olarak duruyor. Bu gelişim genellikle Fh talent'de işimize yarayan bir gelişimdi.
"Hüküm" gelişim aşaması kısmında "İlahi İçgüdüler" gelişimi kaldırıldı yerine "Canlılık %5(1gelişim), %10(2gelişim), %15(3gelişim)" veren yeni gelişim yapıldı. "Hüküm" gelişim aşaması kısmındaki "Kaçınılmaz Son" ve "Kutsal İntikam" gelişimlerinin yerleri değiştirildi. "İlahi Ceza" gelişim aşaması kısmındaki "Yalvarış" yeteneği "Süpüren Alev" gelişim aşaması kısmına geçirildi. "Berrak Zihin" gelişimi değişen stat sistemi ile "Ruh" yerine "Coşku" statını arttırıyor. "Aydınlanma" gelişimi "Mantık" yerine "Metanet" statını arttırıyor. "Hekim" gelişimi artık "Önsezi" yerine "Meleke" statını arttırıyor.
Umarım rehberimi faydalı bulursunuz
This post has been edited 1 times, last edit by "Muisca" (Apr 26th 2014, 3:05pm)