You are not logged in.

1

Thursday, August 24th 2017, 3:08pm

Durgun Allods Online ve İttifak-İmparatorluk tarafı birlik

Selamlar.Uzun zaman önce oyuna ara vermiştim yaklaşık 2-3 sene önce.Şimdi geri döndüm.O zamanlar oyun tek tük ilerliyordu.Fakat şimdi oyuna girdiğimde bi singleplayer havası hisseder gibi oldum.Chat te ne bi diyalog,ne bi etkileşim,bi konuşma hiç raslayamıyorum kolay kolay.Bu durumun sebebi nedir?ben mi oyundaki oyuncular arası etkileşimlere,olaylara denk gelemyorum yoksa oyundaki oyuncu sayısı mı azaldı,gruplarmı dağıldı bilemiyorum.Bu konu hakkında birileri bari bişey yazarsa güzel olabilir. ^^

Bu arada oyuna baştan tekrardan bi karakter açarak başlamak istiyorum.Oyun oldukça değişmiş çünkü.onca aradan sonra yeniden denemek en iyisi.acaba ittifak-imparatorluk farketmez (f2p) taraflar içinde soru sorabilerceğim veya münakaşa edebileceğim bi birlik varmıdır?bilgilendirirseniz çok iyi olur.en azından oyunda başka oyuncuların da oldugunu hissetmek güzel olabilir.şimdiden teşekkürler.

This post has been edited 1 times, last edit by "DarkwarriorTR1" (Aug 24th 2017, 3:14pm)

2

Friday, August 25th 2017, 10:21pm

istersen abonelik serverinde aylık 10 euro ya da 3 aylık 21 euro karşılığında oynayabilirsin hem ittifak tarafında aktif ve güçlü bir türk birliği var

3

Monday, September 4th 2017, 7:22am

Oyuna başlıyacaksan biraz kesenin ağzını açman gerekir eğer oyuna para yatırma taraftarı değilsen hiç başlama ayrıca oyuncu sayısı ciddi derecede azaldı eskiden sadece türkiye sunucusunda olan oyuncu sayısının yarısı bile 8 sunucunun birleşmiş hali yani şuanda yok yani kısacası oyun şuan oynanıcak halde değil 2. olarakta ücretli sunucuda başlamayı düşünürsen onuda pek tavsiye etmem taş çatlasın 20-30 kişi ancak bulursun :D