You are not logged in.

1

Monday, April 28th 2014, 7:29pm

KomandoR

Trainee

• "KomandoR" started this thread

Occupation: Amalgam Looter

• Send private message

Derici ANA SORU - YARDIM tutturmaliklar

Merhaba arkadaslar iste gordugunuz gibi bu basmada tutturmalik istiyor ama bunu nasil elde bilecegimi bilmiyorum moblardan dusmuyor retroform um var ama nasil kullanacagim anlamaiyorum Yardim edebilecek varmi lutfen tessekurler . :?: :?: TAVSIYELERINIZDE BEKLIYORUM SAOLUN

.

2

Monday, April 28th 2014, 7:42pm

KomandoR

Trainee

• Send private message

3

Monday, April 28th 2014, 7:56pm

Moblardan usta sandığı düşüyor.(ismini tam hatırlayamadım.)O kutulardan çıkıyor.
CHAKICI

Chakici Online

4

Monday, April 28th 2014, 8:05pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba arkadaslar iste gordugunuz gibi bu basmada tutturmalik istiyor ama bunu nasil elde bilecegimi bilmiyorum moblardan dusmuyor retroform um var ama nasil kullanacagim anlamaiyorum Yardim edebilecek varmi lutfen tessekurler . TAVSIYELERINIZDE BEKLIYORUM SAOLUN

Sen zaten şuanda refroform şişesini almışsın, Mob kesmeye gerek yok Dericiye gidip leveline uygun kerpetenle levelini düşürebilirsin mazemelerin
İyi Forumlar
.

5

Monday, April 28th 2014, 8:22pm

KomandoR

Trainee

• Send private message

Merhaba arkadaslar iste gordugunuz gibi bu basmada tutturmalik istiyor ama bunu nasil elde bilecegimi bilmiyorum moblardan dusmuyor retroform um var ama nasil kullanacagim anlamaiyorum Yardim edebilecek varmi lutfen tessekurler . TAVSIYELERINIZDE BEKLIYORUM SAOLUN

Sen zaten şuanda refroform şişesini almışsın, Mob kesmeye gerek yok Dericiye gidip leveline uygun kerpetenle levelini düşürebilirsin mazemelerin
İyi Forumlar
TY oyle yapacagim
.

Rate this thread