Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Premium

Merhaba ben New Frontier sunucusun da oynamaktayım Nadir Nesne Dükkanı bölümünü açtığım da ''PREMİUM'' bölümü bulunmaktadır. Benim merak ettiğim oyunda nasıl premium üye olabileceğim ve premium seviye mi nasıl arttırabiliceğim ile ilgili bilgi şimdiden teşekkürler.

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »SelFisHD3wil« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

2

Merhaba

Merhaba ben New Frontier sunucusun da oynamaktayım Nadir Nesne Dükkanı bölümünü açtığım da ''PREMİUM'' bölümü bulunmaktadır. Benim merak ettiğim oyunda nasıl premium üye olabileceğim ve premium seviye mi nasıl arttırabiliceğim ile ilgili bilgi şimdiden teşekkürler.
Oyunda PREMİUM özellikleri ve ayrıcalıklarını alabilmenin yolu; Oyuna kristal yüklemek ile 8. seviye kadar PREMİUM elde edebilmek mümkündür. Yüklediğiniz Kristal ile PREMİUM seviyeniz ve ayrıcalıklarınız da değişmektedir. Her ayın 25 inde PREMİUM sistemi yenilenmektedir.

Saygılarımız ile.
İyi eğlenceler.

3

1 tane daha sorum olucaktı mesela 1 tane karakterime 10.000 elmas aldım ve seviye 5 oldum oradan alıcağım ücretsiz ''Universal Öz değiştiriciyi'' başka karakterime verebilirmiyim yoksa sadece elmas çektiğim karakterde mi kullanabilirim ?

4

Merhaba

1 tane daha sorum olucaktı mesela 1 tane karakterime 10.000 elmas aldım ve seviye 5 oldum oradan alıcağım ücretsiz ''Universal Öz değiştiriciyi'' başka karakterime verebilirmiyim yoksa sadece elmas çektiğim karakterde mi kullanabilirim ?
Alınan nesneler karaktere bağlı değilse aktarabilirsiniz. Kristal karşılığı aldığınız PREMİUM size yani o hesabınızdaki tüm karakterlerinizde kullanılabilir durumdadır. Karaktere bağlı olmayan ürünleri aktarabilirsiniz.

Saygılarımız ile.
İyi Eğlenceler