You are not logged in.

1

Wednesday, January 17th 2018, 10:53pm

Oyuna Tekrar Döneceğim

ben bu oyunu 47 pathcinden 55 patchine kadar zevkle oynadım, cok fazla para yatırdım fakat sonradan birileri geldi serverları birleştirdi ve oyunu mahfetti.. uzun bir süredir öyle kafa dağıtacak oyunlar oynadım (lol,point vs) fakat hiçbiri bir mmorg un yerini tutmuyor, ve bende tekrardan başlamayı düşünüyorum. ama bir kaç sorum olacak

1-oyun kalabalık mı? türk sayısı ne kadar?
2- 0 dan başlayacağım için yetişebilirmiyim? 55 patchınde oynayanlar iyi bilir bir dönem herkes epic item olduğu için 0 dan kasıp yetişmek zordu bu nedenle soruyorum
3-pvp ne durumda? eskiden ada savaşları vahşi felan cok iyiydi şaun yine öylemi?
4- 3 bin tl ye yakın para yatırdım çünkü o zamanlar para yatırmadan pek bir işe yaramıyordun, peki şimdide öylemi? para yatırmadan bir yerle gelmek mümkünmü?
5- ESKİ ZEVKİ ALABİLİYORMUYUZ? PVP LER ADA SAVAŞLARI BUNLAR HALA AKTİF ŞEKİLDE EĞLENCE VERİYORMU? ?( ?( ?( ?(

This post has been edited 2 times, last edit by "u_20794856" (Jan 17th 2018, 11:17pm)

2

Wednesday, January 17th 2018, 11:24pm

Öncelikle hoşgeldin ne varsa eski oyuncularda var :) Ben sana kısaca oyunun durumunu özetliyorum sen kendine göre değerlendirirsin.

Oyunda çok değişiliklik oldu ama hala keyfli.
-Oyunda 2 tane f2p (New Frontier ve Equabilirum ve 1 tane p2p (aboneli) (.Smugglers Paradise) server bulunmaktadır. En kalabalık server New Frontier. (ağırlık ittifak) Türk oyuncuları fazla olmamakla birlikte genel olarak dağınık biçimde oynamakta ve hardcore oynayan sayısı ise azdır. Haliyle bu serverde taşlarda yüksek 10, 11, 12, 13 taşları sık sık görebilirsin. Maddi durumun el veriyorsa bu serverde oynamanı tavsiye ederim. Diğer bir f2p server olan Equabilirium ise yeni açıldı ancak pek tutmadı oyuncu sayısı epey az. Bu servere yatırım yapmak riskli gibi görünüyor.
p2p (Smugglers Paradise) serverinde ise diğer f2p serverlerindeki gibi kristal ile karakteri güçlendirme olayları yok, (taş, düzey 5, vb) sadece emek var. :) Bu yüzden ilginçtir ki bu server, beklenildiği kadar oyuncu çekmedi. Ancak az kişi olsa da keyif alınıyor. Biz arkadaşlarla uzun zamandır bu serverdeyiz.
-Sıfırdan başlayarak yetişebilirsin birkaç haftaya 9.0 paketi geleceğinden herkes sıfırdan item kasmaya başlayacak. Taşın ve diğer bir ton mahfazan yoksa item kâr etmiyor gerçi.
-pvp, dediğin gibi kanlı, vahşi vs New Frontier serverinde rahatlıkla girersin yaparsın pvpni ama diğer iki serverde oyuncu sayısı az olduğundan bunlar şu an zor. Ancak dominyon pvpsi olabiliyor. 9.0'da bu serverlerde canlanabilir.
-kısacası eski zevki alamazsın bence eskinin tadı ayrıdır. Fakat yine de oyun güzel dediğin gibi diğer oyunlar doldurmuyor bunun yerini :) birlikte oynayabileceğin ardaşın/ların varsa keyf alırsın.

This post has been edited 4 times, last edit by "Instinct" (Jan 17th 2018, 11:37pm)

3

Wednesday, January 17th 2018, 11:36pm

new frontieri öneriyorsun yani? peki cok tesekkür ederim hayırlı akşamlar

Rate this thread