You are not logged in.

1

Thursday, January 25th 2018, 1:12pm

Frontier Serverinda oynayıpda Smuggler Paradise Serverinda oynamayı düşünen varmı ?

Arkadaşlar bildiğim üzere ortalama 100 hesap banlanmış . Free2play serverinin ne kadar adaletsiz ve güç seviyesinin dengesiz olduğu konusunda hepimizin bilgisi var . Ben bi allodsun eski oyuncusu olarak Allods'ta gelmiş geçmiş çoğu etkinlikler hakkında bilgim var . Oyunda bi kere bitmek bilmeyen bi mahfaza etkinliği var cebimizi sömüren .

Bu konuya istinaden P2P serverina başlamak istiyorum ama benim kafamda şu şu ... sorular var diye kafasında sorusu olan varsa buradan konu altından yardım alabilir. Rekabeti Ve Pvp apmayı seviyosanız allods online bu açıdan mükemmel olduğunu hepimiz biliyoruz . Kişi sayısı ne kadar fazla olursa o kadar çok eğlenilir o kadar çok rekabet olur !

2

Thursday, January 25th 2018, 4:24pm

açıkçası bi hesap yaptım rus serverına geçsem rusça kursuna gitsem full 11 taslı char yapsam burda ki ödeyeceğimin paranın 3te 1 inden azına gelıyor yınede trajikomik.

3

Thursday, January 25th 2018, 4:38pm

Lisad

Professional

Occupation: Magic tricks

• Send private message

Bugünden beri maddi dolandırıcılık sisteminden yanlışlıkla temiz çıkanları sistemden elemek için çalışıyoruz ve Bloke olmuş bir çok oyuncunun cezasını çoktan kaldırdık. Bunu yarın itibari ile tamamlamayı planlıyoruz , bu yüzden lütfen henüz herhangi bir yanıt almadıysanız destek ekibine attığınız ticket'a gelecek olan yanıtı bekleyin. Sabrınız ve işbirliğiniz için teşekkürler.
Regards,
Allods Online Administration