You are not logged in.

1

Monday, May 20th 2019, 4:08pm

Yeni Koleksiyoncu Sürümleri Eklendi!

Kolay ve klas bir şekilde kazanmak - kulağa ne kadar da hoş geliyor değil mi? «Allods Online»'ın Koleksiyoncu Sürümleri sayesinde bunu başaracaksınız! Bugünden itibaren «Göç»ve «İstikamet Ufuk» isimli paketlere sahip olabilirsiniz.

Bu paketleri satın alarak indirimli bir fiyata sadece deneysel Çoğaltıcılar ve Kristal parçalara sahip olmayacaksınız. Ayrıca koleksiyonunuza ekleyebileceğiniz özel kıymetlı nesneler de elde edeceksiniz!

Detaylar haberimizde.

2

Monday, May 20th 2019, 9:54pm

bu seferki aşırı pahalı değil mi?

3

Tuesday, May 21st 2019, 1:09am

Avrupalılar için çerez parası .Fakat biz tükler için çok pahalı zaten türk oyuncular bu Euro kuru yüzünden Avrupalı oyuncuların önünde maskara olduk.yabancı oyuncuların alayı 12- 13 taşlı savaşlarda filan tek yemekten sıkıntı aldığım için artık oyuna eskisi gibi sık girmiyorum. En azından bütçesi kısıtlı siteden az kristal alabilen türk oyuncular için oyun içinde para kasılabilecek imkanlar olsa iyi olur.hem siteden bütçemiz kadarı ile kristal alalım hemde oyunda para kasıp karakteri geliştirelim.Bu tür konu en azından 1000 kere açılmıştır ama ben genede bir kere daha yazayım dedim ...muhakkak bu adaletsiz duruma allods bir çare bulmalı.

This post has been edited 3 times, last edit by "Totim" (May 21st 2019, 1:20am)

Rate this thread