Retroform ve Eksoform Şişesi
Retroform Şişesi
--Retroform şişesi elinizdeki yüksek seviyedeki deriyi daha düşük seviyeye düşürür.
--Her kullanımda daha düşük deri parçası elde edersiniz.
--Kullanım sonrası harcanmaz.
--Yaratıklardan düşen deri parçalarının üzerinde kullanılır.
--Örnek olarak 105. seviye derinin üzerinde retroform şişesi kullanılırsa bu deri parçası 100. seviyeye düşecektir.
--Her kullanımda 95. seviye ve 90. seviye olarak düşecektir.
--İhtiyacınız olan seviyeye kadar düşürüp kullanabilirsiniz.
--Seviyesi her düştüğünde deri miktar sayısı artacaktır.
Eksoform Şişesi
--Deriyi kerpeten ile kestiğinizde çıkan nubuk sağrı taban parçası gibi malzemeleri bir üst seviyeye çıkarır.
--Her kullanımda bir üst seviyede kullanacağınız deri malzemesi elde edersiniz.
--Her kullanımda malzeme miktarı azalacaktır.
--Kullanım sonrası harcanmaz.
--Derinin kerpeten ile kesilmesi sonucu ortaya çıkan malzemelerde kullanılabilir.
--Maksimum 50 - 60 seviye malzemelerde kullanılır.
--Her kullanım sonrası malzemenin miktarı azalır.
--Deri parçalarında kullanılamaz.
Tasarımlar
--Eğer dericiliğiniz maksimum seviye olduysa ve 2. seviye ekipman üretim parçası üretmek istiyorsanız hangi sezonda iseniz (renge göre) o tasarım tomarını satın alıp kullanmalısınız.
--Hangi kalitede ekipman şeması alındıysa en fazla o kalitede ekipman üretebilirsiniz.
--Tasarımlar karakter gelişimi için çok önemlidir.
--Tasarımları her sezon başı derici rehberinden satın almayın unutmayın.
Üretim
--Bir malzeme üretmek istediğinizde karşınızda üretim ekranı çıkacaktır.
--Üretim ekranında malzemenin kalitesini belirlersiniz.
--Üretimde şans unsuru mevcuttur.
--Üretimde renkleri kilitleme sistemi mevcuttur. Bu sistem hemen hemen tüm mesleklerde aynıdır.
--5 adet deri bulunmaktadır ve 4 adet kilit hakkımız mevcuttur.
--Tüm renkler aynı olursa o kalitedeki malzemeyi üretmiş olursunuz.
--Örnek olarak 4 tane mavi deri mevcut ise aynı renkleri kilitlemelisiniz.
--Kalan tek renk deriyi işlemelisiniz.
--Her işlemede renk aynı kalabilir ya da renk değişebilir. Tüm renkler aynı olduğunda işleme hakkınız olsa bile eşyayı almayı unutmayın.
--Renkleri kilitledikten sonra 3 kere derileri işleme yani renklerini değiştirme hakkımız bulunmaktadır.
--Çekiç işaretine basarak renk değiştirme işlemi yapılır.
--Altındaki 3 sarı nokta ise renk değiştirme yani işleme hakkınızı gösterir.
--İşleme yani renk değiştirme çalışmasında renk değişmeyebilir. Bu tamamen şansa bağlıdır.
--Eğer hiç bir renk uyumlu olmazsa en kötü kalitede eşya üretmiş olursunuz ve üreteceğiniz eşyanın miktarı minimum sayıda olur.
--Eğer tüm renkleri yeşil yaparsanız üretim kalitesi yeşil olur ve bir miktar daha fazla eşya miktarı sahibi olursunuz.
--Eğer tüm renkleri mavi yani nadir yaparsanız üretim kalitesi mavi (nadir) olur ve yeşilden daha fazla eşya miktarı sahibi olursunuz.
--Eğer tüm renkleri mor yani yani epic yaparsanız üretim kalitesi mor (epic) olur ve üretebileceğiniz maksimum eşya miktarı sahibi olursunuz.
--Eşyaların kalitesini belirledikten sonra alacağınız miktar üretim sayfasının en altında bulunur.
--''Kaldır'' butonuna basarsanız eşya çantanıza gelecektir.
--Üretim ekranının en üstünde bir tüp bulunur.
--Bu tüp her üretim yaptığınızda dolmaktadır.
--Ancak her eşya için ayrı tüp dolmaktadır.
--Eğer tüp tamamen dolarsa ve renk değiştirme bölümünde 3 adet mor deri parçası görürseniz tüpün yanındaki sihirli değnek ışıldayacaktır.
--Bu değneğe basıldığında ise tüm renkler mor olacak ve maksimum kalitede ve miktarda eşya alabileceksiniz.
--Tek bir tür eşya için ne kadar çok üretim yapılırsa üretim ekranının üstündeki tüp o kadar hızlı dolacaktır.
BİLMENİZ GEREKEN HERŞEYİ ÖĞRENDİNİZ !!!
BOL ŞANS !!!