You are not logged in.

1

Monday, June 9th 2014, 12:23pm

Nasıl aktaracam oyunu bırakmıştım geri döndüm :(

merhaba oyunu uzun süre bırakmıştım geri döndüm baya bi değişmiş birleşmeler olmuş ben hep ıdle giriş yapardım
msn zart zurt olmuş ama bi kaç hesabım vardı biarz araştırma yaptım nasıl aktarlılacak bilmiyorum nasıl yapabilirim
bunu o hesaplarımın msn adresını filanda bilmiyorum nasıl yapabilirim bunu lütfen yardım :(

2

Monday, June 9th 2014, 1:04pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba, Kullanıcı adınız ve şifrenizle birlikte portala giriş yaparak hesabınızı taşıya bilirsiniz msn adresini unuttuysan destek sistemimizden ticket atarak yardım isteye bilirsiniz.

.

3

Monday, June 9th 2014, 1:15pm

Merhaba, Kullanıcı adınız ve şifrenizle birlikte portala giriş yaparak hesabınızı taşıya bilirsiniz msn adresini unuttuysan destek sistemimizden ticket atarak yardım isteye bilirsiniz.

giriş yapıyorum normal kullanıcı ıd le ama nasıl taşıcam o tuşa basınca giriş yaptıktan sonra
http://tr.allods.com/migrate/gp/tr/4vdpp…ioja7mjukavke50
burası acılıyo kayıt ol giriş yap dio o hesabın msnıylemı gırıs yapacam ? yoksa yeni kayıtmı alacam
başka hesaplarıma kayıt aldım aynı ıdle ama boş karakterleri 2serverede baktım yok karakter

4

Monday, June 9th 2014, 1:48pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Karekteriniz hangi hesabınızda'ise o hesabın kullanıcı adı ve ya msn adresiniz'ile giriş yapıp daha sonra hesabımı taşı butonuna tıklayıp gerekli işlemleri yaptıktan sonra hesabınızın aktarımı tamamlanmış olacaktır. Oyuna kullanıcı adınız ve ya msn adresiniz ile giriş yapabileceksiniz.
.

Rate this thread