You are not logged in.

1

Monday, June 9th 2014, 1:43pm

fthynk

Beginner

• "fthynk" started this thread

• Send private message

Ölü şehir-İblisler şehri vb. raid ler için öneri

Sevgili yönetim; bi kaç ejder itemi için aylarca bazı çekilmez birlikleri çekerek otorite ve prestij kasmak hiç mantıklı değil.Bir çok insan bazı birliklerin otorite ve prestij dayatmalarına katlanarak hatta aylık,haftalık ücret vererek mutsuz ve istemeyerekte olsa otorite kasıyor.Ki bu katlanılmaz bir durum.Sonuç olarak buda bır noktadan sonra ınsanı bayıyo ve oyun işkene halıne gelmeye baslıyor ve oyuncu kaybedıyoruz.
Bununla ılgılı önerım şu;
1-Karakterlere puan verılsın(Itemler-ıtem tasları-karakterın tasları-Karakterın duzey kac oldugu-Basılı tomarlar v.s. v.s. bunların hepsı goz onunda bulundurularak.
2-Insanların gırebılmek ugruna ölümüne otorite kastığı Raidler Kanlı,vahsı tarzı haftada 1 tıklanılarak sıraya gırılebilcek bir sistem oturtulsun.
3-Insanlar buraya Karakter puanıyla gırsın(1. secenekte belırttıgım)Örn;10k karakter puanı olanla 20k karakter puanı olan aynı raıde katılamasın.
Kı boylece ıyı karakterler yanında baskalarını tasımak zorunda kalmasınlar.Kotu karakter puanına sahıp arkadaslarda ıtem ,tomar vs basarak ıyıleşsın.
4.Gırerken o raıd ıcın atıorum 4 tane tank lazım. 5. tankı kabul etmesın.
5.Ulular yada dps şifalar tanklar yada kara buyuculer girişte ne olarak gireceklerını seçsınler.Örn;Karabuyucu arkadasım şifa talentıyle gırcekse.Sıfacı olarak gırış secenegını secsın.Yada Asker DPS olarak gırecekse dps gırışını secsın.Bu sayede 4 tank gırdıgınde 4 ude tank olur ve raıddekı dıger arkadaslar zor duruma dusmez.
Gelelim ödül dağılımına.Buraya gırdıkce karakterler Onur puanı yada başarı işareti tarzında ödüller alsınlar.Raidi bitiremeseler dahi elleri boş dönülmesin.İlerledikleri boss veya noktaya kadar puan alsınlar.Bu puanlarlada Gırdıklerı raıd seviyesınde ejder itemi kostum vb. öduller satın alabılsınler.
Kurulan her raıd ıcın ast ve yedek oyuncular raıde kaydolabılmelı.Bu sayede oyuncular tarafından secılen raıd baskanı yada en fazla onur puanına sahıp olan kısıde oyun tarafından raıd baskanı olarak atanabılır,Sacma sapan haraket edeni, cekılmemesı gereken yerde mob çekeni,Playerlıgı zayıf olanı,raıdın basarısını tehlıye dusurenı attıgı zaman anında yedek oyuncu raıde cekılebılmelı.

Bu sayede çekilmez derecede kamil olan komplexli hasta ruhlu Birlik Liderleri yada Birlik mensuplarını çekmez, mutlu seviyeli hoş sohbetli birliklere girip yanlarında kendımızı mutlu hissetiğimiz arkadşlarla aynı birlik çatısını paylasabılırız.

Son olarak yapılması guc fln demeyın.Wow da war burda neden olmasın.

Saygılar,İyi Oyunlar...

2

Monday, June 9th 2014, 1:47pm

hdofficial

Trainee

• Send private message

Mantıklı +1 ama Türk yetkililerin halledeceğini zannetmiyorum bunu başka bir dilde yaz diğer forumlarda aç konuyu
birde bunu yapmak için oyuna baştan bir patch gelmesi lazım , seni dikkate alıp yapacaklarını sanmıyorum :p

3

Monday, June 9th 2014, 1:57pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba, Arkadaşlar oyunun bir işleyiş tarzı vardır kurulu düzen ve sistem bu tür işlemlere müdahele etmek bizim elimizde değil ileri'de bu tarz yenilikler eklenede bilir. Sunduğunuz öneri için teşekkür ederiz önerilerinizi elimizden geldiyince değerlendirmeye çalışıyoruz iyi oyunlar dilerim.
.

4

Monday, June 9th 2014, 2:12pm

fthynk

Beginner

• Send private message

Mantıklı +1 ama Türk yetkililerin halledeceğini zannetmiyorum bunu başka bir dilde yaz diğer forumlarda aç konuyu
birde bunu yapmak için oyuna baştan bir patch gelmesi lazım , seni dikkate alıp yapacaklarını sanmıyorum :p

Yapsınlar Hikmet okadar para akıyor oluk oluk.Server açık tutmakla olmuyor bu işler.Ben 3 senelik oyuncuyum aradaki kesintileri bırakıp-geri döndüğüm zamanları saymazsak.3 sene içinde 2 kere raide girme fırsatı buldum.Neden, mantıksız geliyor kardeşım bana bır bırlık liderinin ayda bilmem kac milyon otorite kascaksın dıye bana dayatması.Ben oyunu senın ıcınmı oynuyorum kamil keyıf ıcın oynuyorum dedıgım anda bırlıkte barınamıyorum.Hoş sohbetlı guzel bırlıklerde bi raid adam cıkartamıyor.Dolayısıyla oyunun belkıde en keyıflı yerı olan raıdler 3-5 birlikten baska hıckımseye hızmet veremıyor. :cursing:
Şunuda belirtmek isterim Oyunu MyCom aldıktan sonra kullanıcı desteği açısından devrim niteliğinde adımlar atıldı.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.İsteğimin çok zahmet gerektıren bırsey oldugunun farkındayım fakat hersey daha keyıflı bır oyun için.Tamam yarın olmazda 5 ay sonra olur ne biliyim sadece tarafımdan yapılan bu öneriyi iletmenizi istiyorum admin ve mod arkadaslar.Alakanız ıcın tesekkurler...

5

Monday, June 9th 2014, 3:23pm

hdofficial

Trainee

• Send private message

Yapsınlar Hikmet okadar para akıyor oluk oluk.Server açık tutmakla olmuyor bu işler.Ben 3 senelik oyuncuyum aradaki kesintileri bırakıp-geri döndüğüm zamanları saymazsak.3 sene içinde 2 kere raide girme fırsatı buldum.Neden, mantıksız geliyor kardeşım bana bır bırlık liderinin ayda bilmem kac milyon otorite kascaksın dıye bana dayatması.Ben oyunu senın ıcınmı oynuyorum kamil keyıf ıcın oynuyorum dedıgım anda bırlıkte barınamıyorum.Hoş sohbetlı guzel bırlıklerde bi raid adam cıkartamıyor.Dolayısıyla oyunun belkıde en keyıflı yerı olan raıdler 3-5 birlikten baska hıckımseye hızmet veremıyor. :cursing:
Şunuda belirtmek isterim Oyunu MyCom aldıktan sonra kullanıcı desteği açısından devrim niteliğinde adımlar atıldı.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.İsteğimin çok zahmet gerektıren bırsey oldugunun farkındayım fakat hersey daha keyıflı bır oyun için.Tamam yarın olmazda 5 ay sonra olur ne biliyim sadece tarafımdan yapılan bu öneriyi iletmenizi istiyorum admin ve mod arkadaslar.Alakanız ıcın tesekkurler...
haklısın başkan

6

Tuesday, June 10th 2014, 1:07am

1-) Girilen zindanlarda sesli iletişim şart.Bu tip uluslararası bir serverda rastgele kurulmuş bir takımı hangi raidcall'da ya da Ts adresinde toplayıp hangi dilde yöneteceksin ?
2-) Bugün iblisler şehrinde bile ne yapması gerektiğini bilmeyen insanlar var ki sen bu oyuncularla Ölüler Şehri Tepa Piramidi gibi yerlere girmek istiyorsun boss bile kesemeden ölürler olan yine vaktine olur.
3-)Kimsenin birbirini tanımadığı bir ortamda oyuncular o raidin liderini neye göre belirleyecek ? Belirlenen raid lideri birşeyden anlamıyorsa oyuncular bahsettiğin onur puanlarını neye göre kazanacak ?
4-) Oyun belli bir rekabet üzerine kurulu.Kaldı ki oyunda "first kill" denen bir tabir var 3 yıllık allods hayatında başarı kaydeden bi birlikte bulunmadığın için sana yabancı gelebilir.Zamanında Nihil için Reborn ve Rush arasında bi First Kill mücadelesi vardı.Şimdi ise 60 patchinin zindanı için diğer birlikler arasında First Kill rekabeti var.
5-)Ben birliğimle her hafta 24 kişi toplayıp Ölüler Şehrini de Tepa Piramidi'ne de bitirebiliyorsam neden boş beleş gezen insanlarla o tip bi yere tıklıyıp toplama bi takımla vakit kaybı yaşıyım ?
6-)Oyun zaten en değerli ödüllerini birlik savaşları arasında dağıtıyor.Ya da birlik olarak yapılan aktivitelerde.Böyle bi sistemin yerine getirdiğin sistemin oyuna yarardan çok zararı olacağını görememen "3 yıllık" oyuncuya göre biraz enteresan.
Dancingfear

7

Tuesday, June 10th 2014, 10:03am

Allods Online oynuyoruz World of Warcraft değil. Neden herkes bu oyunu WoW'a benzetme çabasında anlayamıyorum. Burak'a da buradan +1
Righteous in Wrath

8

Wednesday, June 11th 2014, 7:48am

Bencede birlikler konusunda birşeyler yapılması gerekiyor oyuncuları daha rahat ve farklı gruplar ile veya tek başına oynayabilecekleri ortamlar sunulması gerekiyor. Oyun mentalitesi grup ve birlikler üzerine kurulu fakat birlik düzenlerinde değişiklikler yapılması gerekiyor bencede arkadaşın düşünceleri mantıklı olabilir.. herkeze iyi oyunlar

9

Wednesday, June 11th 2014, 9:44am

5.0.2'de birliklerle ilgili baya bir düzenleme var.
Righteous in Wrath

10

Wednesday, June 11th 2014, 10:44am

cihanokr

Beginner

• "cihanokr" has been banned

• Send private message

bir kaç söylediğin madde güzel ama şu ikisine katılmıyorum kanlı vahşi haftada bir kere ne demek ya en çok zevk alınan yerler oralar zaten ve 2. side ben k büyücüyüm şifa yada dps e göre değişrimi talentımı oynarım şifa girip adam kesmekte k büyücü için kaçınılmaz o durumda nolacak :d

11

Wednesday, June 11th 2014, 11:50am

fthynk

Beginner

• Send private message

Allods Online oynuyoruz World of Warcraft değil. Neden herkes bu oyunu WoW'a benzetme çabasında anlayamıyorum. Burak'a da buradan +1

Ahbe kardeşim oynadığın oyunda aydınlık ormandakı çitin üstündeki lambalar,yazı karakteri,temelden tabana wow un cakması sen ne allodsundan bahsedıosun