You are not logged in.

1

Sunday, June 29th 2014, 11:57pm

Manasiklette bug mı oluştu ?

Arkadaşlar bu sıkıntıyı manasiklet kullanan tüm arkadaşlarımda yaşadığı için sorma gereği duydum.

Manasikletle hızlanıp 4. kademe hıza geldiğinde durup dururken kademe 1 e düşüyor ve yavaşlıyor. Bug fln mı oldu manasikletle yoksa artık manasiklet böyle mi olacak ?

This post has been edited 1 times, last edit by "Camenta" (Jun 30th 2014, 12:18am)

2

Monday, June 30th 2014, 12:34am

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba, Manasiklet'te herhangi bir bug yok kademe 4 hıza ulaştığında sağa sola dönüş yapılınca ve ufak dahi olsa iniş çıkışlı ve çukur bir alana girdiğinizde hız otomatik olarak artık düşüyor.
İyi Oyunlar.
.

3

Monday, June 30th 2014, 2:25pm

sevgili moderatörüm

cevabınıza cevaben ;

1- tabi ki sağa sola dönüşler yapmadan oluyor bu yavaşlamalar. sadece düz giderken oluyor.
2- inişli çıkışlı yerlerde hız kesiliyor cevabınıza da katılmıyorum çünkü tamamen tesadüfi zamanlarda oluyor bu.
Dediğiniz gibi olsa idi Vahşi Çiftlik haritasında manasiklet ile bayrak noktasına giderken geçtiğimiz rampalarda zaten kesiliyor olurdu.

4

Monday, June 30th 2014, 3:15pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba, Yukarıda izah ettim manasiklet'te herhangi bug yok bende kullanıyorum bug olduğunu hala iddia ediyorsanız destek sistemine bildirim yapın lütfen.
İyi Oyunlar.
.