You are not logged in.

1

Wednesday, July 2nd 2014, 11:09am

Charmie

Trainee

• Send private message

Biz geriden başladığımız için bir şekilde telafi edileceği söylenmişti ama bilmiyorum

2

Wednesday, July 2nd 2014, 6:23pm

An itibariyle 2 Kristal Parça için ödemeniz gereken miktar 1 kristaldir.

3

Wednesday, July 2nd 2014, 7:23pm

Peki bu kalıcı bir değişiklik mi?

This post has been edited 1 times, last edit by "alader06" (Jul 2nd 2014, 10:26pm)

4

Wednesday, July 2nd 2014, 8:21pm

Kalıcı dostum kalıcı bir değişim olmayacak muhtemelen
<<<<<<<

5

Wednesday, July 2nd 2014, 9:37pm

An itibariyle taş basmak için istenilen parça miktarı 10 kat artmıştır. İndirim beklerken gizli bindirim geldi. Elinize sağlık

6

Wednesday, July 2nd 2014, 10:02pm

Bu kadarına da pes yahu İnşallah bi hata felan vardır yoksa an itibariyle taş basmak imkansız

7

Wednesday, July 2nd 2014, 10:45pm

64 adet 1 seviye taşı 32 adet 2. seviyeye yükseltmek için gerekli olanlar ( altın/kristal ayarı 1 kademe solda iken)

Güncellemeden önce
102 k Altın Tozu
192 kristal parça

Güncellemeden sonra
1.920.000 altın tozu
1.600 kristal parça

8

Wednesday, July 2nd 2014, 11:19pm

Bir de övünmezler mi kri parça fiyatı düştü diye :) Dalga geçer gibi oynuyorlar.1 tane 2. seviye taş basarken istenilen taşa bakın.

9

Thursday, July 3rd 2014, 2:38am

Taş Basma!

Son güncelleştirmeden itibaren taş basmak 5 katı parça ister oldu! sözde oyunlar ilginen (!) GM'ler 2 kristal parçası 1 kristal oldu diyorlar.
Peki altın tozuna ne oldu ? 2. kademe taş basmak için istenen toz 100k. Söze nadir nesne dükkanı iyileşecek!
Şunda ekleyeyim 2. kademe taş için kristal parçasıda 52 oldu bilginize.
ANTWAN 80LV GREAT SCOUT, MASTER OF SPARKS, MONSTER.INC

This post has been edited 1 times, last edit by "gallacto" (Jul 3rd 2014, 2:43am)

10

Thursday, July 3rd 2014, 10:32am

Prosatanus

Beginner

Occupation: Fotograf, Gida

• Send private message

"Tas basmak kolaylasicak kristal parca ucuzlayacak." Yine köylü kurnazligi kristali ucuzlat maliyeti arttir tabeladan cakmak degilde nedir bu baska?
Sipral Coma

11

Thursday, July 3rd 2014, 4:40pm

sağ gösterirken sol vurdular bu gidişle zenginler klubü olur allods

12

Monday, July 14th 2014, 5:48pm

1 yıl aradan sonra oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum fakat gördüğüm kadarıyla kristal basmada bir ucuzlama olmuş ve herkes taş basmış fakat şuan taş basmak imkansız gm ler bunun haksızlık olduğunu düşünmüyorlarmı ?

13

Monday, July 14th 2014, 6:47pm

yani henüz taş basamamış olanlar şansına küssün demek istiyorsunuz benim anladığım

14

Tuesday, July 15th 2014, 6:11pm

Kaş yapayım derken göz çıkarmışlar kısaca..

15

Wednesday, July 16th 2014, 4:17pm

Sayın Drakdish yeni başlayanlar için bu pahalılaşma olayı çok düşündürücü bir olay oldu şahsen ben 777 777 taşlı paganıma dönmek istediğim halde nasıl taş basarım diye kara kara düşünür oldum peki 0 dan başlayanlar için herhangi bir iyileştirme planınız varmı ?

16

Wednesday, July 16th 2014, 4:26pm

Şu anki Nadir Nesne Dükkanı fiyatları önümüzdeki dönemler için de geçerlidir.

17

Wednesday, July 16th 2014, 5:57pm

e droplarıda düşürdünüz moblardan bişeyde düşmüyo artık farm olayı yalan oldu yani. elementte farm yapalım desek 2sini bi araya toplayıp kesemiyosun birini kesince diğeri fulleniyo.

kanlı vahşi kasalım desek 3-5 güne direniş amblemleri bitiyo zaten arena marena derken...

itemini basan bastı mesleklerde para etmez oldu...

eter kasalım desek onunda droplar düştü.

nası önerilerde bulunuyosunuz gold olayını çözmek için?

kurlar 20lerdeyken millet 12-13 taşları bastı zaten. oyuncuların yarısından fazlası oyunu bıraktı. ilk geldiğimizdeki kalabalık yok artık her yerde aynı kişiler.

zaten daha önce ucuzken(özellikle trden gelenler yokken) bolluk döneminde kasalarını doldurdular o arada kurlarda tavan yaptı yine.

bi çeşit intihar girişimimidir bu oyun için? amaç nedir anlamış değilim...

genel bi yorum olarak oyun hakkında söyleyebileceğim tek 1 cümle var;

teknik açıdan çok sağlam personele sahip ama diğer taraftan satış-pazarlama, finansal yönetim, müşteri hizmetleri/memnuniyeti, halkla ilişkiler açısından bakıldığında işinden hiç anlamayan adamların bulunduğu bi şirket güruhu.

sonuç olarak şirketin hedef kitlesinden bi birey olarak tavsiye vermek gerekirse teknik personel geleceğini garantiye almak için bi an önce kaçıp kurtarmalı kendini. oyun kan yenileme görüntüsü altında kan kaybetmeye devam ediyo görünen şekliyle. böyle devam edeceğini öngörmekte zor olmasa gerek....