Giriş yapmadınız.

1

Wednesday, July 16th 2014, 2:41am

Oyunu indirirken internet sorunu

Merhabalar, oyunu indirmeye başlattığımda internetim kesiliyor bir çok dns adresi denedim bir çözüm getirmedi, diğer indirme yöneticili oyunlarda böyle bir sorun yaşamamıştım. Modemimin markası Philips CGA5722, yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "ryaleth" (Jul 16th 2014, 3:04am)

2

Wednesday, July 16th 2014, 8:01am

Merhabalar, oyunu indirmeye başlattığımda internetim kesiliyor bir çok dns adresi denedim bir çözüm getirmedi, diğer indirme yöneticili oyunlarda böyle bir sorun yaşamamıştım. Modemimin markası Philips CGA5722, yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Merhaba,

Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadık, modeminiz hakkında genel bir bilgiye sahip değilim ancak çözüm için ilk aklıma gelenler:
Launcher'ı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin
alldos.com ve my.com adreslerini güvenlik duvarınızın güvenilenler listesine ekleyin
Launcher üzerinden indirme başlattığınızda, ayarlar kısmından download hızıyla ilgili ayarları yapmayı deneyin.

İyi Oyunlar.

3

Wednesday, July 16th 2014, 1:00pm

Şuan oyunu indirdim sorunsuz şekilde son yaptığım ayarlar;

Google dns aktif, Windows XP service pack 3 uyumluluk, Antivirüs kapalı, güvenlik duvarı da aynı şekilde. Launcherdan indirme hızını kısıtladım. Bu şekilde indirebildim oyunu umarım güncelleme yaparken aynı sorunu yaşamam.

Yardım ettiğin için teşekkür ederim ayrıca. MonaRoza

Bu konuyu değerlendir