You are not logged in.

1

Sunday, July 27th 2014, 12:34pm

Karakterler mekanlar karanlık gözüküyor

Merhaba bu oyunu eskiden oynuyordum,geri döndüm.Baya değişmiş artık güncellemeleri beklememizin gerekmediği yazıyor.Oyunu oynarken indiriliyormuş.Bende oyuna başladım.Tüm oklar seçenekler gözüküyor ama karakterlerimi göremiyorum.Eskiler yüklenme işaretiyle gözüküyor yeni açayım dedimde de karakterler siyah bir gölge gibi gözüküyor.Eski karakterlerimle oyuna başladığımda %85 falan dolduğunda bağlantı kesildi diye atıyor.Yeni açtığım karakterleyse her taraf karanlık gözüküyor.Güncellemelerle ilgili sanırsam.Ne yapmalıyım?Yardım ederseniz sevinirim :)

2

Sunday, July 27th 2014, 1:03pm

MonaRoza

Beginner

• Send private message

Merhaba bu oyunu eskiden oynuyordum,geri döndüm.Baya değişmiş artık güncellemeleri beklememizin gerekmediği yazıyor.Oyunu oynarken indiriliyormuş.Bende oyuna başladım.Tüm oklar seçenekler gözüküyor ama karakterlerimi göremiyorum.Eskiler yüklenme işaretiyle gözüküyor yeni açayım dedimde de karakterler siyah bir gölge gibi gözüküyor.Eski karakterlerimle oyuna başladığımda %85 falan dolduğunda bağlantı kesildi diye atıyor.Yeni açtığım karakterleyse her taraf karanlık gözüküyor.Güncellemelerle ilgili sanırsam.Ne yapmalıyım?Yardım ederseniz sevinirim :)

Merhaba,

Launcher'ın ayarlar kısmından oyun açıkken devam eden güncellemenin hızını düşürebilirsiniz veya grafik özelliklerini minimuma çekip deneyebilirsiniz.

İyi oyunlar.

3

Sunday, July 27th 2014, 2:36pm

peki tüm güncellemelerin yüklenmesi ne kadar zaman alır?Oyunu açık bırakıp internetteki işlerime bakabilir miyim?yoksa bu dahada güncellemeleri yavaşlatır mı?bu arada ilgilendiğiniz için teşekkürler :)

4

Monday, July 28th 2014, 9:57am

güncellemeler tamamlandı fakat hala görüntüler gri tonlarında

5

Monday, July 28th 2014, 12:45pm

Allods klasörünün içinde bulunan personal klasörünü silip tekrar dene lütfen.