Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Gemi Kristali

Merhaba Arkadaşlar;
Öncelikle belirtmeliyim konu için foruma baktım ancak herhangi bir çözüm bulamadım. Benim sorum şu;
Eski patchde yani serverlar birleştirilmeden önce gemi kristali almıştım etki kısmında hala durmakta kendisi.Şimdi kullanmak ve etki kısmından silinmesini istiyorum, fakat bir türlü başaramadım.Sizden ricam bilen arkadaşlar bir yardımcı olursa çok memnun kalıcam.Teşekkürler, iyi forumlar.

2

Merhaba Arkadaşlar;
Öncelikle belirtmeliyim konu için foruma baktım ancak herhangi bir çözüm bulamadım. Benim sorum şu;
Eski patchde yani serverlar birleştirilmeden önce gemi kristali almıştım etki kısmında hala durmakta kendisi.Şimdi kullanmak ve etki kısmından silinmesini istiyorum, fakat bir türlü başaramadım.Sizden ricam bilen arkadaşlar bir yardımcı olursa çok memnun kalıcam.Teşekkürler, iyi forumlar.

Astralde geminin ışınlanma noktasında bulunan en az 4 grup üyesi siz hangarda gemiye ışınlanma noktasında iken, aynı anda meydan okuma seçeneğine tıklayıp sizi gemiye çekmesi gerekiyor. Gemiye ışınlandığınızda etki kaybolacaktır.

İyi oyunlar.

3

Gemi Kristali

Teşekkür ederim ilginize.