Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Şifre Değişikliği

Sevgili yönetim
Oyunu Level dergisinin ekinde gelen cd ile (yani ilk yayınlandığı andan itibaren) yükledim oynuyorum fakat ara verip oynadığım için mail adresime şifre yenileme mail i alıp şifremi değiştirip devam etmek istediğimde hiç bir sorun yaşamıyordum şimdi siz sunucuları birleştirmişsiniz eyvallah benimde ilgimi çekti oyuna tekrar dönüş yapmak istedim karakterim duruyordu güncelleme gelmeden önce asker rozetim vardı sunucuya hesabımı aktarmayı başaralı bir şekilde gerçekleştirdim oyunu da başaralı bir şekilde güncelledim fakat şifremi unuttuğum için oyuna giriş yapamıyorum ticket attım geri dönüş gerçekleşmedi sizden cevabını istediğim soru ben şifremi nasıl yenilerim ?

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Phase21« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

2

Merhaba

http://tr.allods.com/ tıklayalım giriş portalına msn adresinizi yazın ve şifremi unuttum seçeneğine tıklayın. Karşınıza açılan yeni sayfaya e-posta adresinizi yazın. Size gelecek olan posta ile gerekli işlemi yapıp şifrenizi sıfırlayın.
.

3