You are not logged in.

1

Monday, November 17th 2014, 7:32pm

Ölümlü sessizlik

Arkadaşlar önclikle herkeze merhabalar.çoğunuz bilmiyordurki 1 yıldır oyunda değilim vebugün terkar başlıyayım dedim.ancak şiunu farkettimki oyun iyi ancak forum berbat bi ilerliyişte.pagan sınıfında 1 yıldır yokum ve yanlıuzca 12 konu var mesela.forumumuz niye bu kadar sessiz?TR sunucusundayken forumdan daha aktif biyer yoktu.şuan ölü gibi.

2

Monday, November 17th 2014, 7:43pm

Arkadaşlar önclikle herkeze merhabalar.çoğunuz bilmiyordurki 1 yıldır oyunda değilim vebugün terkar başlıyayım dedim.ancak şiunu farkettimki oyun iyi ancak forum berbat bi ilerliyişte.pagan sınıfında 1 yıldır yokum ve yanlıuzca 12 konu var mesela.forumumuz niye bu kadar sessiz?TR sunucusundayken forumdan daha aktif biyer yoktu.şuan ölü gibi.
Selamlar..

Aramıza tekrardan hoş geldiniz. Forum birleşme ile birlikte şu an ki halini aldı ve farklı dil seçeneklerinde bölümler oluşturuldu, sizlerinde paylaşımlarına umarım tekrar istenen seviyeye gelecektir forum.

3

Monday, November 17th 2014, 8:03pm

verdiğiniz cevap için teşekkürler.inşallah dedğiniziz gibi tekrardan o ortamı yakalıyabiliriz.gerçekten o eski günleri özlüyorum.umarım o günlere geri dönebiliriz.

4

Tuesday, November 18th 2014, 11:32am

Bu pahalılıkla yada Türklerin oyunu 2-3 katı daha pahalı oynaması ile, sadece yabancıların bayramlarının kutlanması ile droplar sorunu ile oyuna 2 hafta geriden gelmemize ragmen söz verilipde yapılmayan telafi ile yüksek kur ile bu oyun bu saatten sonra bir şey olmaz

This post has been edited 2 times, last edit by "Discotech" (Nov 18th 2014, 11:50am)

5

Tuesday, November 18th 2014, 11:54am

Selamlar.

Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ayrıca telafi için yönetim tarafından kesin bir şey söylenmemiş olup; ayna tomarı getirildi.Daha öncede aynı içerikli konular mevcut olup; lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmamaya dikkat edelim.

İyi Forumlar.

Rate this thread