Vous n’êtes pas connecté.

1

15. 01. 2015, 10:16

5.0.2 uyumlu Yeni Addonlar

Selamlar

Sık kullanılan bazı addonları indirebileceğiniz linkleri paylaşıyorum. Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada reklamın geçmesi için 10 saniye bekledikten sonra belirecek Download butonuna tıklayınız. Addonları zip dosyasından çıkarıp ilgili klasöre kopyalayınız.
Bazı addonlar klasör halindedir. Klasör olarak kopyalayınız.
Bazı addonlar ise tek bir dosyadan ibarettir. Bu dosyayı kopyalayınız.
Hatalı link olursa konuya yazınız.
Detaylı kurulum kılavuzunu sabit konularda bulunan aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

KURULUM KILAVUZU

http://tr.allods.com/forum/index.php?pag…d&threadID=3210

ADDONLAR

1. AoUMeter

DPS , HPS (şifa) ve DEF(defans) ölçümleri sağlayan addon.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

2. AOandLocker

Skill panelinizi kilitlemenizi sağlar. Olası heyecanlı anlarda mouse ile yanlış bir hareketinizde skill butonu yanlışlıkla kaldırmanızı engeller. :thumbup:

3. InspectEquipRating

Hedef oyuncunun Stat , Taş ve Düzey seviyesini gösterir.
Not: Sistemi iyi olmayan bilgisayarlarda oyuncuya tıkladığınızda anlık donmalar yapabilir.

4. AutoMountFeed

Bineğiniz acıktıkça otomatik olarak yem verir.

5. New Sniper R37

Rakip ülke oyuncularını görebileceğiniz addon. Mod değiştirerek etraftaki mobları da görebilirsiniz.

6. Libre Alchemy

Simyacıların işini kolaylaştıracak güzel bir addon.

7. Buff Announce R37

Ücretli bir addondur. Kendi karakter adımı belirtip satın aldığım için sadece bende çalışıyor. Ben yine de paylaşıyorum bir şekilde çalıştırmayı başaran olursa haber versin. :)
Addon sniper özelliğinin yanı sıra özellikle karabüyücü ve şifacıların işini kolaylaştıracak şekilde etki sürelerini göstermektedir.
Yanı sıra seçtiğiniz hedefi gösteren simgesini kendiniz seçebileceğiniz target sistemi mevcut.

8. Targeter

Bu addon da ücretli olup sadece isim olarak veriyorum. Satın alabilen birlik var ise işlerini baya kolaylaştıracaktır.
Not: Ayasofya birlik oyuncularına ücretsizdir diyerek ufakta bir reklamımızı yapalım. :thumbsup:

Herkese iyi oyunlar

This post has been edited 1 times, last edit by "Camenta" (16.01.2015, 13:57)

2

15. 01. 2015, 12:15

MoLLa

Débutant

• Envoyer un message privé

Tebrikler yararlı bir çalışma olmuş elinize sağlık ^^
KABiLE

BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİSİ GİBİ BİLİR

Discussions similaires

Used tags

Addons 5.0.2

Noter cette discussion