Ilk sayfadaki soruma cevap verilmemiş
ayrıca forumda neden yeni konu açamıyorum
Ben daha üsluplu bir cevap vereyim. Hiçbir oyun reklamla oynanır hale gelmez. Açıkçası Allods'un TV reklamını gördüğümde hiç yayınlanmasa daha iyiydi diye düşünmüştüm. Eğer yine aynı amatörlükte bir reklam olacaksa oyuncu çekmek bir yana aklında oynamak olanları bile soğutabilir. Ayrıca ismini veremeyeceğim şuan piyasada herkesin dilinde olan oyun/oyunların televizyonda bir kez olsun reklamını görmedim. Veya o oyuna reklamını görüp de başlayan birilerini.
Diğer soru için. Sağ köşede "Yeni konu" butonu var. Sorunun başkaysa daha detaylı açıklaman gerek. Ve mümkünse başka bir konuda.
oyuna yeni oyuncu gelecegini hic düsünmüyorum ki zamaninda gelen yenilikleri oyuncular acikliyordu halende öyle yani...
ister reklam olsun ister cok iyi bir tanitim olsun yeni oyuncu cok zor tutunur bu oyun icinde
cünki para ile alinan seyler o kadar fazla ve detayliki yeni oyuncu nasil yetisecek eski oyuncuya
NND de satilanin haricinde Mahfazalar var gelisimi birebir etkileyen yeni oyuncu onlari toplamaya kalksa en az 1,5-2 yil gecmesi gerekiyor
o zaman kadar millet oyundan SIKILIYOR oyundaki maddiyati bir nebze azaltmadiktan sonra bu oyuna yeni oyuncu gelmez
kur/kristal/item/oyun ici gold vs vs her güncellemede item degisimi yeniden basa sarmak bir kisir döngü icinde pvp yapmak isteyenin hep ayni seyi yapmasi oyun icindeki görev sisteminin seni bir görev icin haritanin bir ucundan bir ucuna 4 5 kere gönderip geri getirmesi vs vs
ve tv reklami care degil oyunlarin reklami ancak gece 11 den sonra yayinlama zorunlulugu var "Ayrıca ismini veremeyeceğim şuan piyasada herkesin dilinde olan oyun/oyunların televizyonda bir kez olsun reklamını görmedim" evet oyunun reklamini oyuncular yapar bu oyunu kim arkadasina tavsiye etmis bu güne kadar???