You are not logged in.

1

Tuesday, March 10th 2015, 9:41pm

Bu görev nasıl yapılıyor ?

Ne yaptıysam bu görev bir türlü tamamlanmadı. S1'e tek gittim adayı bitirdim. Grupla gittim bitirdim. Tasarımı düşürdüm ama görev olmuyor.

Bu görevi yapabilen var mı ?

2

Wednesday, March 11th 2015, 12:26am

ÇiLeK

Intermediate

Occupation: Gamer

• Send private message

Akademide, organizatörün yanındaki npcden 65 lvl geliştirici miğfer alman gerekiyor sanırım. Ben de henüz yapmadım ama öyle olduğunu tahmin ediyorum.

3

Wednesday, March 11th 2015, 6:05am

o npc'den 15 tane geliştirici aldım. göreve saymıyor.

görevde yazdığı üzere astralden düşürdüm miğfer tasarımını göreve saymadı. Hatta tüm görevleri sildim belki çakışan görev vardır diye sonra tekrar gittim düşürdüm saymadı göreve. hatta s1 değil belki s2 'dir diye s2'den de düşürdüm saymadı.
birlikteki diğer arkadaşlarımda da kaldı o görev. var mı yapabilen ?

4

Wednesday, March 11th 2015, 7:24am

5

Wednesday, March 11th 2015, 7:31am

meslekten geliştirilebilir nesne yapılabiliyor mu ? ben sadece taş yapılıyor diye biliyorum.

6

Wednesday, March 11th 2015, 9:15am

• Send private message

meslekten geliştirilebilir nesne yapılabiliyor mu ? ben sadece taş yapılıyor diye biliyorum.
Gorevde olan migferi efsunlayacaksin o zaman o gorev bitiyo efsun yapmak icinde kucuk kalp bagi lazim gorevlerde buda var 28 tane kalp toplaman lazim onu yaptikdan sonra akademediki npc ye gidip mavi evsun tomarini alip ona basicaksin gorev biticek

7

Wednesday, March 11th 2015, 9:20am

Gorevde olan migferi efsunlayacaksin o zaman o gorev bitiyo efsun yapmak icinde kucuk kalp bagi lazim gorevlerde buda var 28 tane kalp toplaman lazim onu yaptikdan sonra akademediki npc ye gidip mavi evsun tomarini alip ona basicaksin gorev biticek

efsunlama görevi ayrı bir görev değil miydi ? ekran görüntüsünde olan "Efsunlu Ekipman Yapılıyor" isminde. dediğin gbi büyülü kalp istiyor ama bu görevi etkiliyor mu efsunlama ?

8

Wednesday, March 11th 2015, 12:25pm

• Send private message

Gorevlerin hepsi birbirleriyle baglantisi var sanirsam o yuzden bu sekilde dusunuyorum ve uzun vadeli gorevler

9

Friday, March 13th 2015, 8:46pm

Bu görevi yapabilmeniz için sektör 1 den geliştirici itemlerle basmanız gerekiyor arkadaşlar bu görevde takılan arkadaşlar görevi S1 den yapabilirler.

İyi forumlar.

ben miğferi mavi yaptım görev olmadı. görevi yaparken s2 den geliştiricler de kullandım. görev bitiyor mu sadece s1 den gelen itemle

10

Sunday, March 15th 2015, 7:11am

ÇiLeK

Intermediate

• Send private message

10 amalgam veriyordu sanırım görev. 10 amalgam için s1 gittiğimize değmez sanki :huh:

11

Sunday, March 15th 2015, 8:40am

amalgamında değilim zaten orda o görevin durmasına taktım ben :)

12

Sunday, March 15th 2015, 10:29am

ÇiLeK

Intermediate

• Send private message

O zaman s1 seni bekler :D

13

Sunday, March 15th 2015, 2:42pm

birşey daha var. sadece miğfer tasarımı ile basmalıyım yoksa ada sikkesi ile npc den item alıpta olur mu acaba ?

14

Thursday, March 19th 2015, 6:48pm

Bugün ki bakımdan sonra oyuna girdikten sonra görevim tamamlandı. s1 e gitmeme gerek kalmadı. Görev tanımını değiştirmişler. normalde sektörden düşürmeni istiyordu şimdi npc'den almanı istiyor. Neyse 10 amalgamı aldım. :thumbsup: