You are not logged in.

1

Friday, April 17th 2015, 4:42pm

Oyunda Neler Değişti

Selamlar herkese ^^

Allods'u yaklaşık 4 sene önce bıraktım, o zamandan beri çok değişim olmuş sanırsam. Özellikle kristal ile rün yükseltme gibi bir olay vardı, bu hala devam ediyor mu ? Oyunun şuan ki durumunu merak ediyorum, yeni gelen ne var ne yok. Abone olmanın artıları eksileri neler, kısaca anlatabilecek birileri varmı? :)

This post has been edited 1 times, last edit by "SilentSpiriT" (Apr 17th 2015, 4:49pm)

2

Friday, April 17th 2015, 4:50pm

Hinsa

Intermediate

Occupation: Yazar

• Send private message

İmzam da ki konudan abonelikli sunucu ile ilgili bilgi alabilirsiniz .
Neler değişti sorusuna cevap çok fazla var fakat, kostüm sisteminin inanılmaz pahalı hale geldiğini, eşya geliştirme sürecinin herkes için eşit olması amacıyla yavaşlatıldığını bilmeniz faydalı olacaktır .
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

3

Friday, April 17th 2015, 4:55pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

Altın kuru 170 gerisini sen düşün .

4

Friday, April 17th 2015, 5:01pm

P2P sunucu eşit bir oyun deneyimi sunuyor galiba, oyunu indiriyorum şuan. Bankamda çok fazla kostüm kanat vb. vardı umarım işe yararlar. ^^ Duruma göre P2P server'da oyuna başlayabilirim. :)

5

Friday, April 17th 2015, 5:03pm

Hinsa

Intermediate

• Send private message

P2P sunucunun tek sorunu, doğal olarak F2P sunucuya oranla oyuncu sayısının az olması . Yabancılar daha ağır bassa da 10'u geçik türk arkadaşımız var .
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

6

Friday, April 17th 2015, 5:16pm

Acaba P2P server'da bir Türk guild'i veya içinde bulundukları yabancı bir guild var mı?

This post has been edited 1 times, last edit by "SilentSpiriT" (Apr 17th 2015, 5:24pm)

7

Friday, April 17th 2015, 5:18pm

Hinsa

Intermediate

• Send private message

Farklı bir birliğin içinde yer alıyoruz . 10 kişi ile birlik kurmak pek mantıklı değil :)

8

Friday, April 17th 2015, 5:24pm

Oyunda yapamadığım şeylerden biri gemi craftlamaktı. Hala eskisi gibi zor mu? Artık kendi gemimle astral'da 2 tur atmak istiyorum. :D

9

Friday, April 17th 2015, 5:36pm

Hinsa

Intermediate

• Send private message

Açıkçası anormal sektör yaparken, 5 kutu açsanız 3-4 eşya düşüyor son kuşak . Günlük anormal yaparsanız çok uzun sürmeden bütün gemi biter .

Rate this thread