You are not logged in.

1

Thursday, April 23rd 2015, 12:55pm

Tatil günü bakım

Sayın yönetim resmi tatil gününde sabah saatlerinde bakım mı yapılır. Milletin oynayacağı varsa da gitti.

2

Thursday, April 23rd 2015, 1:01pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba
Bakım günleri ve saatleri resmi tatillere ve bayramlara göre ayarlanmıyor malesef.
.

3

Thursday, April 23rd 2015, 1:07pm

Bayram günlerine ayarlanmasa bile gece saatlerinde yapılmalı yani online oyuncu sayısının en az olacağı saatler. bu işin en iyi ve en tercih edilen yöntemi budur.

4

Friday, April 24th 2015, 2:23pm

Hinsa

Intermediate

Occupation: Yazar

• Send private message

Gece oyuncu olmadığını söylemek pek mantıklı değil . Asıl sabah 5 ile 10 arasında oyuncu olmuyor . Gece boss kesmeler, zindan yapmalar ve tarafların birbirini basması gibi önemli olaylar oluyor genelde .
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

5

Saturday, April 25th 2015, 9:54am

gece bakım yapılması kararı verildikten sonra Amerikalı oyuncularda gündüzleri neden bakım yapıyorsunuz diye sormaz mı sonuçta global serverdayız arada saat farkı fazla

6

Saturday, April 25th 2015, 9:56am

Hinsa

Intermediate

Occupation: Yazar

• Send private message

İşte, tatil günü dediğin gün sadece bize tatil . Saatleri düşünmüşsün ama onların bayramı olmadığını düşünmemişsin :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

7

Saturday, April 25th 2015, 10:15am

nasıl yani ben tatilden bahsetmedim bile sadece haftalık bakımdan bahsediyorum

Rate this thread