Arkadaşlar her gün durup kendi kendime tamam şimdi asıl hesabımı seçmeliyim diyorum ama bir türlü sınıfa başlayamıyorum yardım edin. Ama kesinlikle İmparatorluk tarafında açacağım
Benimde içimden şifacı geçiyor ama hani 3 ' e ayrılıyor . Mesela melee dps oynatacağım diyorum kasması zahmetli çift elli silah bulana kadar çok zahmet çekiyorsun veya şifacı cancı açsam damage atamıyorum ilk açacağım karakter olduğu içinde reenkarnasyon da yok özellikte yok . Normal ışık dps yapsam o da sıkıcı oluyor ondan
7 seviye taşın üzerinde bir karakter yapamam diyorsan karabüyücü açabilirsin. Hem şifa olarak gruplarda kendine yer bulabilirsin hemde iyi bir DPS talent ile DPS olarakta oynayabilirsin. Düşük seviye taşın sıkıntısını en az çekeceğin karakterlerden biridir karabüyücü.
sana önerim kimseyi dinleme , oyun tarzına en uygun karakteri seç , tüm karakterler ne iş yapar bi öğren sonra seçimini yap ve hep onu oyna sakın ama sakın çarı oynayıpda 20 levelde bırakıp bidaha açma neden diyim sıkılır bırakırsın