You are not logged in.

1

Wednesday, May 6th 2015, 3:00pm

Astral'den alınan binek renkleri

bazı binek renklerinin kaynağı uzak astral diyor.bu uzak astralde belirli yerler varmı bunların alınması için yoksa astraldeki her hangi bir yerden de gelebiliyomu?

2

Wednesday, May 6th 2015, 3:35pm

Merhaba

Bazı bineklerin astral renkleri mevcut bunları alabilmeniz için astral de anormal madde zerresi kasmanız gerekli bu madde zerresi karşılığında binek renkleri almanız mümkün. Bu anormal madde zerrelerini kasmak için astral de Bekçi iblis ahtapot kafa kesmeniz gerekebilir. Ve sonra astral hangar dan bu binek renklerini alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3

Wednesday, May 6th 2015, 4:14pm

yalnız benim dediğim şey o değil.benim dediğim renk o npcde yok.mesela kurt renklerinde denizlerin hakimi diye bir renk var kaynağı uzak astral ve anormal maddeyle alınmıyo bu tür renkler astralde nerelerden gelir diyorum.

4

Wednesday, May 6th 2015, 11:36pm

Merhaba

Astral adalardaki son boslar binek renkleri de atıyor fakat çok zor atıyor binek renklerini çok uzun zamandır astral den binek rengi alabilen olmamıştır.

İyi Forumlar

5

Friday, May 8th 2015, 8:14am

Merhaba

Astral adalardaki son boslar binek renkleri de atıyor fakat çok zor atıyor binek renklerini çok uzun zamandır astral den binek rengi alabilen olmamıştır.

İyi Forumlar
demekki atmiyor ben daha alan görmedim o kadar uzun oynadim ama nadir bile atmiyor bu renklerin atilmasini saglamak zor degil oyuncular oyundaki ayni düzenden SIKILMIS durumda daha cazip hale gitirilebilir son bosslar...

6

Friday, May 8th 2015, 10:42am

ben o binek renklerini alan 2-3 kişi gördüm birisini 2-3 sene önce tropik adada diğerlerinide dün gördüm gerçekten çok nadir çıkıyo demekki.belki alan kişiler kendileri kullanmıyordur bu yüzden daha da az gözüküyodur mesela astralden alınan bir kurdu kim kullansn ki herkes köpek ejder gibi hızlı binekleri kullanıyo.

This post has been edited 1 times, last edit by "deadangel123" (May 8th 2015, 10:50am)

7

Saturday, May 9th 2015, 9:42am

Aydınlık Orman da 12 lvl de at aldığımız bir adam var orda satılıyor İmparatorluk dada tahminimen 12 lvl de at aldığımız Nezebgrad daki Adamdadır
Tarihi Geçmiş Renk Düzeni Satın al. diye bir sekme var ordan
Novogradda yukarı kapıdan çıkar çıkmaz hemen atların yanındaki adam
Nezebgrad da ise Zafer Kapısı nda hemen ışınlanmanın orda diye hatırlıyorum
3 Kurt 3 At rengi her biri 2 platin Sikke karşılığında satın alabilirsiniz.