İmzamdaki Konudan bilgi edinebilirsiniz.Veya bana özel mesaj atıp sorularınızı iletebilirsiniz.Oyunun p2p serverına başlamayı düşünüyoruz birkaç kişi fakat hemen ödeme sayfasına yönlendiriyor, halbuki biz belli bir zaman deneme süresi olduğunu duymuştuk. Açıkçası deneme süresi yoksa oynamayız çünkğ kimse bilmediği bir yere para yatırmaz. bu konu hakkında bilgi sahibi olanlardan yardım beklioruz. deneme süresi var mı ya da talep edebiliyor muyuz, ya da ne yapmamız gerek...
This post has been edited 1 times, last edit by "Metal_Militia" (Nov 9th 2015, 7:13pm)
1. Mmorpg krali allods degildirSevgili arkadaşlar,
Denemeye gerek bile yok aslında MMORPG Kralı bir oyundur Allods Online. Maddi yönden bakarsak ; Hiç bir oyun şirketi babasının hayrına oyun yapıp "-Alın oynayın." demez. Bu demektir ki herhangi bi oyuna başlayınca illa ki para ödeyeceksiniz. Allods'un abonelik gerektiren sunucusu aylık minimum 30 tl istiyor. Bu da günde 1 TL'ye tekavül ediyor. 90 günlük paketi alırsanız günlüğü 60-70 kuruş'a kadar iniyor![]()
![]()
Oynanabilirlik açısından bakarsak ; Grafiklere laf yok , pvp-pve'de kolaylık saglayan sistemler gayet güzel çalışıyor. Kendi geminizi yapıyorsunuz. Astrale çıkıp yüzüyorsunuz. Otomatik yürüme sistemi var. Item yapma kolaylıgı geldi. Astral anahtarlar harcanmadan bedava akıncı ile ada yapıyorsunuz.
Server'da kullanıcı sayısı az fakat gerçekten o şekilde bile keyif veriyor bana. Kafam rahat, tek atan yok, 13 taşlı oyuncular yok, mekanik binekler yok, herşeyi gold ile halledebiliyorsunuz. Serverin tek eksiği kullanıcı şuanda. 7.0 güncellemesi ile insallah oyun bambaska bir yer olacaktır diye umut ediyoruz.