Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Asee Teph'de ki reenkarne arkadaşlar

Sevgili Asee'de ki reenkarne arkadaşlar anlamaya çalışıyorum sizi ama olmuyor 27-28 lvle getirip karakterleri sadece orada adam kesmek için daha fazla lvl atlamıyorsunuz , bir iki vuruşta bizi taşları 1 olan insanları öldürmek çok zevklidir farkındayım gücünüzü hissetmek ama görev yaptırmıyorsunuz be hocam, ölmemek için savaş flamamızı kapatıyoruz bu seferde tam görevin ortasında savaş sancağı çekip saldırıyorsunuz 9 taşlarınızla size karşı koyamayan birilerini böyle öldürmekten ne zevk alıyorsunuz , yeter ben bıktım adam akıllı görev yaptırmıyorsunuz insana , altlarınızda ejderhalar zaten kaçsan kaçamazsın inanılmaz hızlı gidiyor , azıcık anlayış lütfen... X(

2

Beruf: Tanking

• Nachricht senden

Free to play server item mall sayesinde para yatıran oyuncuların sizin önünüze geçmesini sağlıyor.Oynaması bedava fakat para yatıran kişilerin sizin önünüze geçmesi kaçınılmaz.Ben de 3 sene önce 51 patchi sıraları snrm dediğin gibi 3-4 taşla kasarken aseeteph de tek atan reenkarne karakterler vardı.o zamanlar 51 lvle kastım itemlerimi tamamladım.Fakat şunu anladım adamlarda 10 taş vardı bende 6 atak 4 defans taşları vardı ve bu adam 10 taştan %100 atak artışı alıyor defansıda 10 taştan %60 felan def artışı sağlasa ben zaten %60 atak bonusu veren taşlarımla adama yalnızca kendi hasarımla vurabiliyorum ve karşımdaki karakter de bana %100 daha fazla vuruyor.Daha bunun düzey 5 meselesi var oda çok fena bir hasar ve savunma farkı yaratıyor.Dedim ki oynuyoruz madem yapalım bişeyler.Sabah akşam astralde şurda burda ne kadar gold kascak yer varsa kastım.Ben alın terimle uğraştım baktımki aylık maximum 1-2 k kri kasabiliyorum.Oda itemleri felan geri plana atınca.Düzey 5 olmaya çalışsam o ayrı bir dert.Derken bütün gün de oynamak istemedim ve bir süre sonra oyunu birlik olarak bıraktık.2 ay önce geldim ve p2p serveri gördüm.Forumda da hinsa isimli birinin konusunu gördüm p2p hakkında.Ve ittifak tarafında smugler's paradise serverinde başladım oynamaya.Savaş binekleri dahi yok.Para yatırma şansın yok.Aylık ücretli server olduğu için herkes eşit.Ve kimse kimseye eşit ekipman statıyla tek felan imkanı yok atamaz ki şuanda p2p de ittifak tarafının en sağlam oyuncularından biride benim karakterim.Doğruyu söylemek gerekirse burada da oyuncu sayısı biraz az.Fakat buradaki oyuncuların hepsi çok kaliteli ve eski f2p allods oyuncuları çoğu.Oyuncu sayısının f2p ye göre az olmasının sebebini de ben küçük yaşlı oyunculara ve az taşlı item kasamayan karakterlere bağlıyorum f2p deki doğruyu söylemek gerekirse.Burada herkes iyi ekipmanstatlı ve ciddi oynuyorlar bir o kadar da güzel eğleniyorlar.Ama biz yine eğleniyor ve pvp lerimizi yapıyoruz rahatça.İtemlerimiz de f2p serverdakine eşit gidiyor adamlarımızı rahat yapabiliyoruz yani.Ve günlük olarak ta sürekli oynamama gerek kalmıyor.Çünkü kristal almak gibi bir amacımız yok çünkü kristal harcıyıcak biryer yok.Günlük 2-3 saat oynasan güzel güzel gelişirsin ve eşit şartlarda bir pvp zevkini tadabilirsin.Tabi ki bu sadece bir tavsiye :thumbsup:

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Karavul« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

3

Free to play server item mall sayesinde para yatıran oyuncuların sizin önünüze geçmesini sağlıyor.Oynaması bedava fakat para yatıran kişilerin sizin önünüze geçmesi kaçınılmaz.Ben de 3 sene önce 51 patchi sıraları snrm dediğin gibi 3-4 taşla kasarken aseeteph de tek atan reenkarne karakterler vardı.o zamanlar 51 lvle kastım itemlerimi tamamladım.Fakat şunu anladım adamlarda 10 taş vardı bende 6 atak 4 defans taşları vardı ve bu adam 10 taştan %100 atak artışı alıyor defansıda 10 taştan %60 felan def artışı sağlasa ben zaten %60 atak bonusu veren taşlarımla adama yalnızca kendi hasarımla vurabiliyorum ve karşımdaki karakter de bana %100 daha fazla vuruyor.Daha bunun düzey 5 meselesi var oda çok fena bir hasar ve savunma farkı yaratıyor.Dedim ki oynuyoruz madem yapalım bişeyler.Sabah akşam astralde şurda burda ne kadar gold kascak yer varsa kastım.Ben alın terimle uğraştım baktımki aylık maximum 1-2 k kri kasabiliyorum.Oda itemleri felan geri plana atınca.Düzey 5 olmaya çalışsam o ayrı bir dert.Derken bütün gün de oynamak istemedim ve bir süre sonra oyunu birlik olarak bıraktık.2 ay önce geldim ve p2p serveri gördüm.Forumda da hinsa isimli birinin konusunu gördüm p2p hakkında.Ve ittifak tarafında smugler's paradise serverinde başladım oynamaya.Savaş binekleri dahi yok.Para yatırma şansın yok.Aylık ücretli server olduğu için herkes eşit.Ve kimse kimseye eşit ekipman statıyla tek felan imkanı yok atamaz ki şuanda p2p de ittifak tarafının en sağlam oyuncularından biride benim karakterim.Doğruyu söylemek gerekirse burada da oyuncu sayısı biraz az.Fakat buradaki oyuncuların hepsi çok kaliteli ve eski f2p allods oyuncuları çoğu.Oyuncu sayısının f2p ye göre az olmasının sebebini de ben küçük yaşlı oyunculara ve az taşlı item kasamayan karakterlere bağlıyorum f2p deki doğruyu söylemek gerekirse.Burada herkes iyi ekipmanstatlı ve ciddi oynuyorlar bir o kadar da güzel eğleniyorlar.Ama biz yine eğleniyor ve pvp lerimizi yapıyoruz rahatça.İtemlerimiz de f2p serverdakine eşit gidiyor adamlarımızı rahat yapabiliyoruz yani.Ve günlük olarak ta sürekli oynamama gerek kalmıyor.Çünkü kristal almak gibi bir amacımız yok çünkü kristal harcıyıcak biryer yok.Günlük 2-3 saat oynasan güzel güzel gelişirsin ve eşit şartlarda bir pvp zevkini tadabilirsin.Tabi ki bu sadece bir tavsiye :thumbsup:

P2p serverı güzelde bizde arkadaşlarla oynuyoruz bazılarımızın durumu olmuyor yani şimdilik ya da son seviye olmadan para vermek istemeyenler var daha oyuna tam alışamadıkları için demem o ki reenkarne karakterlere bi sınır getirilse mesela 4 gün lvl atlamadıgı zaman bi ceza gibi bir şey alsa lvl düşse ne bileyim çünkü adamlar sadece aseeteph için açıyorlar bu tek benim ve arkadaşlarım için değil diger çogu oyuncular da magdur oluyor yine versin parasını yaptın taşını eyvallahta bu kadar rahatsızlık vermeleri biraz gıcık oyundan sogutuyorlar, yine de tavsiyeni bir düşünecegiz :thumbup:

4

ceza yada sınır gibi bişey olmazda öyle bir durumda göze gidip şu haritadaki bayrak açmış vatandaşı kesebilirmisiniz diye rica et bölgeden o kadar, ben reen kasarken sadece asee de deyil yada reen olarakta deyil 65 lvl gelip haritadan bayrak düşürüp insanlara görev yaptırmayan çok gördüm ataya geçip kesiyordum, haber verin birisi yardımcı olur mutlaka

5

ceza yada sınır gibi bişey olmazda öyle bir durumda göze gidip şu haritadaki bayrak açmış vatandaşı kesebilirmisiniz diye rica et bölgeden o kadar, ben reen kasarken sadece asee de deyil yada reen olarakta deyil 65 lvl gelip haritadan bayrak düşürüp insanlara görev yaptırmayan çok gördüm ataya geçip kesiyordum, haber verin birisi yardımcı olur mutlaka
Ben geçmiştim zaten zor bela da diger arkadaşlar için öneride bulunayım dedim en iyisi fazla ilerlemeden p2p ye geçeyim daha ucuz, 13 taşlı ölümsüz insanlardan gına geldi 46 patchinden beri oynuyorum kısa bi ara vermiştim geri döndüm güzel olmuş yeni server :thumbsup:

6

Beruf: Bilgisayar teknikeri

• Nachricht senden

şu ase tep mi ne var ya dediğiniz yer itt ile imp in birlik oynadığı haritaysa(harita isimlerini bilmem) 55. seviyeye kadar mistik kastım ve (bayaaaaa eskiden) 55. seviyeye gelene kadar hiç bir imp bana ne saldırdı ne öldürdü (şu an imp im) he öldürdüysede başka görevler yaparak öldüğüm yerden uzaklaştım yani şu reenler ayrı bir zevk katıyor oyuna ölüyorun başka yerde görev tamamlamak için öldüğün yerden kaçıyorsun daha fazla yer görüyosun bilmem anlatabildim mi :| :|

7

şu ase tep mi ne var ya dediğiniz yer itt ile imp in birlik oynadığı haritaysa(harita isimlerini bilmem) 55. seviyeye kadar mistik kastım ve (bayaaaaa eskiden) 55. seviyeye gelene kadar hiç bir imp bana ne saldırdı ne öldürdü (şu an imp im) he öldürdüysede başka görevler yaparak öldüğüm yerden uzaklaştım yani şu reenler ayrı bir zevk katıyor oyuna ölüyorun başka yerde görev tamamlamak için öldüğün yerden kaçıyorsun daha fazla yer görüyosun bilmem anlatabildim mi
Bende imp oynuyordum da adamlar bizi öldürdükten sonra kampta doguyoruz ya mesela doğdugumuz yerde bekliyorlar bir yere kaçamıyorsun ışınlanma taşınında cooldown'ı dolmamış oluyor yarım saat beklemek zorunda mıyız peki , reenler tabi ki oyunun devamlılıgını sağlayan bir şey ona lafım yok tabi ama insana gına getiriyorlar böyle yaparak bilmem anlatabildim mi ^^ Neyse p2p ye geçtim burda su çok güzel gelsenize :thumbsup: