Bu gayet normal birsey 30 dan 40 seviyeye kadar bu durumda ilerlicek. Tabi belki kacirdigin gorevler olabilir. Önemsiz görevleri gördüğün zaman atlama . En çok onlar tecrube puani veriorlar. Veya tikandigin yerlerde tekrar görevlerini yaparak seviye atlayabilirsin.bir sonraki bakımda görevlerin getirdiği tecrübe puanlarını bir gözden geçirmenizde yarar olduğunu düşünüyorum şu an 35 lvlim 30 dan 31 e geçmeye çalışırken başladı şimdiye kadar bütün lvllerde farm attım 36 için şu an elim de 3 görev var %20tp deyim. insan ister istemez sıkılıyo ha bu bilgi cildine yönlendirmeyse bilgi cildi level almak için değil lvl almayı hızlandırmak içindi diye hatırlıyorum![]()
![]()
Oyunun kolay olmasi mantikli olmazdi. Herkez hic sıkılmadan emek vermeden zaman harcamadan direk 65 olsa sence anlamli olurmuyduŞu an avilondayım ve 3 görev kaldı %20 yim 155k tp gerekiyo diyelim ki görevleri yaptım kaldı 145k. 1 yaratıktan 200 tp geliyo benim 725 yaratık kesmem lazım. tekrarlı görevler mümkün değil çünkü her tekrarda harita dolanmaktan vakit kaybediyorum ve 450 tp geliyo. hadi en iyi ihtimalle 1350 tp diyo o da haritayı baştan aşağı geziyorum. oyunun amacı oynayanı oyalamak değil eğlendirmek olmalı bence
örevlerin getirdiği tecrübe puanlarını bir gözden geçirmenizde yarar olduğunu düşünüyorum şu an 35 lvlim 30 dan 31 e geçmeye çalışırken başladı şimdiye kadar bütün lvllerde farm attım 36 için şu an elim de 3 görev var %20tp deyim. insan ister istemez sıkılıyo ha bu bilgi cildine yönlendirmeyse bilgi cildi level almak için değil lvl almayı hızlandırmak iç
alıntı da ne yazıyo kenan abicim ? bi öneri değil mi ? madem önerilerin buraya yazılmadığını biliyorsun burada bana neyi kanıtlamaya çalışıyorsun sabahtan beri, en başta öneriyi buraya değil diğer tarafa yazmamı söylesen olay çözülmüştü. boşa bir konu oldubir sonraki bakımda görevlerin getirdiği tecrübe puanlarını bir gözden geçirmenizde yarar olduğunu düşünüyorum şu an 35 lvlim 30 dan 31 e geçmeye çalışırken başladı şimdiye kadar bütün lvllerde farm attım 36 için şu an elim de 3 görev var %20tp deyim. insan ister istemez sıkılıyo ha bu bilgi cildine yönlendirmeyse bilgi cildi level almak için değil lvl almayı hızlandırmak içindi diye hatırlıyorum![]()
![]()