You are not logged in.

1

Friday, August 21st 2015, 5:47pm

Arkadaşlar oyun hakkında sorularım var

Herkese selamlar dostlar, bu aralar sıkılıyorum yeterince bir oyuna sarmak istiyorum açıkçası, allods şuan nasıl durumda acaba, tatmin eder mi mmo sever birini :)

2

Friday, August 21st 2015, 6:14pm

Herkese selamlar dostlar, bu aralar sıkılıyorum yeterince bir oyuna sarmak istiyorum açıkçası, allods şuan nasıl durumda acaba, tatmin eder mi mmo sever birini :)
MmoRpg alanında bir oyun düşünüyorsan allodsu öneririm. Oyuncu durumu olsun oyunda kasılma yardımlaşma her şeyi barındıran bir oyun allods. Senide tatmin edeceğini düşünüyorum belkide bağımlısı olabilirsin :)

3

Friday, August 21st 2015, 6:21pm

MmoRpg alanında bir oyun düşünüyorsan allodsu öneririm. Oyuncu durumu olsun oyunda kasılma yardımlaşma her şeyi barındıran bir oyun allods. Senide tatmin edeceğini düşünüyorum belkide bağımlısı olabilirsin :)
Bir ara forumlarda oyuna çok para yatırmak gerekli gibi söylentiler vardı hala geçerli mi aynı şey :(

4

Friday, August 21st 2015, 6:28pm

Hinsa

Intermediate

Occupation: Yazar

• Send private message

Bir ara forumlarda oyuna çok para yatırmak gerekli gibi söylentiler vardı hala geçerli mi aynı şey :(
Çok fazla para yatırmanıza gerek yok, yeterli olacaktır .
Tabii p2p için bu farklı ..
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

This post has been edited 1 times, last edit by "Wanzeru" (Aug 21st 2015, 6:58pm)

5

Friday, August 21st 2015, 6:32pm

Çok fazla para yatırmanıza gerek yok, yeterli olacaktır .
Tabii p2p için bu farklı ..
oooyy :) Allods benden uzak dursun o zaman ben kaptırırsam yatırırım da :)

Yav Allah aşkına bana bi öneride bulunun bi oyun önerin de ben takılayım :)

This post has been edited 3 times, last edit by "Wanzeru" (Aug 21st 2015, 6:57pm)

6

Friday, August 21st 2015, 6:39pm

7

Friday, August 21st 2015, 6:40pm

P2P den bahsetsene az onur adam kaçıcak bak :D
aylık ödeme değil mi o dediğiniz :)

8

Friday, August 21st 2015, 6:43pm

al bak buradan bilgi edinebilirsin. 1 Aylık 30 lira 2 aylık 45 3 aylık 65 lira. Sunucuya ek olarak başka para yatırmıyorsun.

9

Saturday, August 22nd 2015, 3:23am

Hinsa

Intermediate

• Send private message

P2P den bahsetsene az onur adam kaçıcak bak :D
Onur kim ? :P

Oyunun durumuna gelirsek şöyle anlatabilirim, F2P yani ücretsiz oynanabilir sunucuya başlarsan ve oyunda cidden güçlü olmak istersen cüzdanı açman gerekir . Fakat ben orta halli bir karakter ile idare ederim dersen bunu abartı olmayan bir miktar para veya oyun içinde uzun süre farm yaparak elde edebilirsin .
Fakat bazı oyuncular bu karakter güçlendirme işini biraz abarttıkları için daima senden güçlü olan oyuncular olacağını unutma, güçsüzler olacağı gibi .
Smugglers Paradise, yani önödemeli sunucu için söyleyebileceğim şeyler, oyuncu sayısı diğer sunucu ile karşılaştırılmamalı . Kendi raidlerimizi kuracak, cargallas girecek vb. oyuncu sayısına sahibiz . Biraz daha rahat, sakin bir oyun deneyimi sunuyor . Ayrıca karakter güçlendirme işlerini sadece oyun içindeki emeğin ile yapıyorsun ve genelde başkaları ile aranda abartı farklar olmuyor .
Bu yönüyle Smugglers Paradise beni ve arkadaşlarımı cezbediyor .
Umarım seni de aramızda görürüz :)
O güzel konular, o Bilge Cun esintili atlarına binip; mazinin utangaç çizgisinde kayboldular ...

10

Saturday, August 22nd 2015, 4:27pm

11

Saturday, August 22nd 2015, 5:10pm

Hinsa

Intermediate

• Send private message

sen onur deilmiydin berkdi dimi :D
İsmim Emir , Kenan Bey . Her şey bitti ...

12

Saturday, August 22nd 2015, 6:18pm

sen onur deilmiydin berkdi dimi :D
İsmim Emir , Kenan Bey . Her şey bitti ...
Böyle bitmesin .. :D

Rate this thread