You are not logged in.

Search results

Search results 1-3 of 3.

Friday, June 9th 2023, 6:58am

Author: u_172823058

Şifacılar hala zavallı mı?

Merhaba, Cevap için teşekkürler. Oyunculuk yeteneklerim konusunda hiç bir zaman şüphe etmedim. Oyun ilk çıktığı yıllarda oynamaya başlamıştım. "Şifacılar hiç bir zaman zavallı konuma düşmedi" önermenize asla katılamayacağım, üzgünüm. Bunun kanıtı da birkaç yıl önce oyuna geri döndüğümde "şifacılar bitti abi, sen başka karakter aç" diyen onlarca insandır. Hatta şifacı ile savaşa girdiğimde benimle dalga geçip takımdan attılar. Bu oyuncular da Allods yerine başka oyun oynuyorlardı sanırım. Skiller...

Thursday, June 8th 2023, 9:06am

Şifacılar hala zavallı mı?

Merhaba, Zamanında Florence isimli karakterimle gayet başarılı bir şifacıydım ve şifacılığı çok seviyordum. Manidar isimli bir pagan karakterim de vardı. Uzun süre ara verip birkaç yıl önce oyuna girdiğimde şifacıları mahvettiklerini görmüştüm. Mühendisler bile daha iyi şifa atıyordu. İnsanlar şifacı olduğum için dalga geçip küfredince ve karakterin fonksiyonu olmayınca tekrar bırakmıştım. Zaten eski takım ruhu da kaybolmuştu, millet akıncıları alıp adalara gidiyordu. Öte yandan her şey paralı v...

Friday, February 14th 2020, 7:56am

PeacePower / Manidar ben, eskilerden kimse var mı?

Eğer eskilerden kimse varsa, ben PeacePower Birliği'ni kuran Manidar, bir diğer adım da Florence idi. Çalışırken Allods müzikleri dinlemek istedim. Hala ara ara dinlerim zaten. Sonra bir bakayım dedim. Birileri var mı diye. Açıkçası Allods hayatımda oynadığım en iyi oyundu ve sonrasında başka hiç bir oyundan böylesine keyif alamadım. Keşke Allods'u daha iyi yönetselerdi ve bizi küstürmeselerdi. Çok çok iyi oyuncular vardı. Benim oğlum vardı, çok büyük değildi ama beraber takılırdık. Karaasa isim...