+1 p2p tanıtım yapan arkadas haricinde tüm arkadaşlara katılıyorum eski element krallıgı gib rahatça farm ve pvp yapabilinecek bir ortam yaratılmali bence. Birde şu p2p nin tanıtımını yapan kişiler başka konumu bulamadılar burayı trolleme amacındalar galiba yeni bir konu açıp orda tanıtım yapabilirler. Saygılar iyi oyunlar
Telafiyi kuru düşürerek yapabilirsiniz .160 ne demek ya biraz ütfen .
Katılımı fazla etkinlikler neden az yapılıyor örnek veriyorum sevgililer günü etkinligi oyuncuların tek bir alanda toplandıgı güzel bir etkinlikti ama klasik haline gelmiş yok okçu bayraöı yok aydanusun dogum günü etkinligi bence gereksiz etkinlikler daha dogrusu hiç farklılıklar olmadıgı için gereksiz geliyor artık uzun zamandır kader kartı etkinligi de yapılmıyor sizden istediğimiz farklı yeni mümkünse çıkar sağlanmadan ve oyunculara zevk verecek etkinliklerinizi bekliyoruz. Saygılar.
Ilk sayfadaki soruma cevap verilmemiş ayrıca forumda neden yeni konu açamıyorum
Karavul birşey sorabilirmiyim ? Bu oyun eskiden oyuncu çekmek için sitelerde reklam hatta bi ara televizyondada reklamı çıkmıştı şimdi hiç bir sitede allodsun logosunu tanıtımını göremiyoruz bu alanda çalışmalarınız var mı yoksa oyuncu sayısı hep bu şekildemi olacak veya azalacakmı ? Teşekkürler.
Quoted from "Reira" Quoted from "Reira" 1er. Rheul 2ème. Xwolkanxx 3ème. Maddog 4ème. Wasley p2p new frontier ?